Πιεκάρσκι: «Ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση για τον Σβιντέρσκι από την Κίνα»

Πιεκάρσκι: «Ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση για τον Σβιντέρσκι από την Κίνα»

Ο Πολωνός μάνατζερ του Κάρολ Σβιντέρσκι, Μάριους Πιεκάρσκι, αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση από την Κίνα για τον 24χρονο επιθετικό.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να επιθυμούν την παραμονή του Πολωνού στο ρόστερ της επόμςνης περιόδου.

Ο μάνατζερ του 24χρονου ποδοσφαιριστή, Μάριους Πιεκάρσκι, δήλωσε σε μέσο της χώρας του ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα συζητήσει την παραχώρησή του Σβιντέρσκι μόνο με ένα ποσό που θα φτάνει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για την πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ προς τον Πολωνό, τονίζοντας είναι αρκετά συμφέρουσα για τον πελάτη του, ενώ αποκάλυψε ότι απορρίφθηκε προσφορά από κινέζικη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιεκάρσκι:

«Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σβιντέρσκι. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ τελειώνει σε έναν χρόνο, οι Έλληνες δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν.

Αν μια ομάδα τον θέλει θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 7,5 εκατομμύρια ευρώ και όσες προτάσεις έχουν φτάσει έχουν απορριφθεί. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ τον είχε πάρει στην ομάδα 2,5 χρόνια πριν και τον εμπιστεύεται. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ελπίζει ότι θα μπορεί να υπολογίζει στον Κάρολ.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει αλλά ο ΠΑΟΚ του έχει ετοιμάσει ένα πολύ καλό νέο συμβόλαιο. Γιατί να μην επεκτείνει το συμβόλαιο του αν πάρει καλά χρήματα; Δεν λέω ότι ο Σβιντέρσκι θα αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη για όλη του τη ζωή, αλλά μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του να εξασφαλιστεί και να βάλει όρους που θα του κρατούν την πόρτα ανοικτή.

Ο Κάρολ είναι καλά στην Ελλάδα και δεν τρελαίνεται για να πάρει μεταγραφή. Όταν επιστρέψουν και οι φίλαθλοι στα γήπεδα θα είναι απόλαυση να παίζει στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο προηγμένο όσα αυτά της Δυτικής Ευρώπης σε ένταση και δημοφιλία άλλα ήταν μια καλή κίνηση για αυτόν.

Σκοράρει αρκετά και υπήρξε ενδιαφέρον για αυτόν από μια ομάδα της Κίνας αλλά η πρόταση της απορρίφθηκε. Έχει παντρευτεί, έγινε πατέρας, η οικογένεια του περνάει καλά στην Θεσσαλονίκη και δεν είναι αναγκαίο να πιέσει για μια μεταγραφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ