«Αυτός είναι στα ραντάρ του Ολυμπιακού» – Τον βλέπει σκάουτερ το Σάββατο (vid)

«Αυτός είναι στα ραντάρ του Ολυμπιακού» – Τον βλέπει σκάουτερ το Σάββατο (vid)

Σενάριο-έκπληξη από την Αίγυπτο συνδέει τους «ερυθρόλευκους» με τον κανονιέρη της Αλ Αχλί, Μοχάμεντ Σέριφ.

Τα μεταγραφικά σενάρια από τη Μέση Ανατολή που αφορούν τον Ολυμπιακό, συνεχίζονται. Τη σκυτάλη πήρε η αιγυπτιακή ιστοσελίδα «Kora11.com», η οποία αναφέρει τον Ολυμπιακό μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον επιθετικό της Αλ Αχλί, Μοχάμεντ Σέριφ.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους τον 25χρονο Αιγύπτιο στράικερ, μαζί με τις Γαλατάσαραϊ, Σαμπντόρια και Νις.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι σκάουτερ αυτών των ομάδων θα βρεθούν το Σάββατο 17/7 στην πόλη του Μαρόκου Καζαμπλάνκα, για να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον Μοχάμεντ Σέριφ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να παίξει βασικός στην ενδεκάδα της Αλ Αχλί, στον τελικό του αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στους Κάιζερ Τσιφς της Νοτίου Αφρικής.

Ο Μοχάμεντ Σέριφ είναι ο πρώτος σκόρερ της αιγυπτιακής ομάδας, έχοντας σκοράρει 20 γκολ σε 39 συμμετοχές, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ. Οπότε, είναι απίθανο να μην παίξει στο πιο σπουδαίο παιχνίδι της σεζόν.

Άλλωστε, οι επιδόσεις του 25χρονου επιθετικού στη διοργάνωση είναι καλές, αφού μετράει 5 τέρματα σε 12 εμφανίσεις.

Η χρηματιστηριακή αξία του Σέριφ στην ιστοσελίδα Transfermarkt προσδιορίζεται στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Αλ Αχλί μέχρι τις 30/6/2024. Επίσης, είναι διεθνής με την Αίγυπτο έχοντας παίξει σε 4 ματς και σημείωσε 2 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ