ΑΕΚ: «Παίζει» δυνατά η Κροτόνε για Νεντελτσιάρου, μετά τα ματς με τη Βελέζ η πώληση

ΑΕΚ: «Παίζει» δυνατά η Κροτόνε για Νεντελτσιάρου, μετά τα ματς με τη Βελέζ η πώληση

Η Κροτόνε θέλει τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου, με την ΑΕΚ να σκοπεύει να παραχωρήσει τον Ρουμάνο αμυντικό μετά από τα παιχνίδια με τη Βελέζ. Σε επαφές με στόπερ η Ένωση, πάντα στο κάδρο ο Βράνιες.

Ένας από τους παίκτες που δύσκολα θα βρίσκονται στην ΑΕΚ και μετά τον Αύγουστο είναι ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου. Ο Ρουμάνος αμυντικός ήταν μια από τις απογοητεύσεις της περσινής σεζόν για την Ένωση ενώ και φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν βγάλει στη βιτρίνα τους τον Νεντελτσιάρου με αρκετές ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport» ωστόσο, η Κροτόνε φαίνεται πιο «ζεστή» για τον διεθνή στόπερ έχοντας καταθέσει μάλιστα πρόταση κοντά στις 700 χιλ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ δεν πρόκειται να τον πουλήσει πριν από τα ματς με τη Βελέζ για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ο Ρουμάνος αναμένεται να είναι βασικός μιας και ήταν ο μόνος από τα στόπερ που πραγματοποίησε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά από τα δύο αυτά ματς η Ένωση θα προχωρήσει τις διαδικασίες για την πώλησή του ενώ το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Δικέφαλος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με αμυντικό για να τον αντικαταστήσει.

Παράλληλα, πάντα είναι στο κάδρο και ο Όγκνιεν Βράνιες ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Άντερλεχτ και σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τους Βέλγους, είναι δεδομένο πως θα απασχολήσει την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ