Παναθηναϊκός: Ανακατατάξεις στη γραμμή κρούσης

Παναθηναϊκός: Ανακατατάξεις στη γραμμή κρούσης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να φέρει «εννιάρι» και αριστερό εξτρέμ, ενώ ο Καρλίτος φαίνεται να χάνει τη μάχη

Την αναβάθμιση της γραμμής κρούσης του Παναθηναϊκού σχεδιάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής έχει στον σχεδιασμό του την απόκτηση ενός στράικερ με έφεση στο σκοράρισμα και ενός αριστερού εξτρέμ ο οποίος θα είναι ικανός στο «ένας με έναν». Είναι χαρακτηριστικά που ο 59χρονος τεχνικός θεωρεί ότι λείπουν από το ρόστερ και πρέπει να προστεθούν.

Ωστόσο, ιεραρχικά ο Γιοβάνοβιτς έδωσε προτεραιότητα στην επάνδρωση των μετόπισθεν, που θα συμπληρωθούν με τη μεταγραφή του αριστεροπόδαρου στόπερ. Αφού άλλωστε ήδη προπονούνται υπό τις οδηγίες του στο Κορωπί ο δεξιός μπακ, Γιάννης Κώτσιρας και ο αμυντικός χαφ, Ρούμπεν Πέρεθ.

Επίσης, των μεταγραφών στην επίθεση προηγούνται οι αποχωρήσεις. Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα έχει εκφράσει επιθυμία να επαναπατριστεί, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει σε εξέλιξη τις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, ενώ ο Καρλίτος δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιοβάνοβιτς καταρτίζει τις λίστες του με επιθετικούς και εξτρέμ και περιμένει για να καταλήξει σε αυτούς που τους καλύπτουν. Όσο για τους Μακέντα και Ιωαννίδη, οι δύο στράικερ υπολογίζονται από τον Γιοβάνοβιτς, αλλά ο Σέρβος κρίνει ότι έχει ανάγκη από έναν «φουνταριστό» με αξιόπιστους αριθμούς στο σκοράρισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ