Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε τον Μιραλάς στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ζήτησε από την ΚΕΔ τη διαγραφή του Αρετόπουλου!

Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε τον Μιραλάς στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ζήτησε από την ΚΕΔ τη διαγραφή του Αρετόπουλου!

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε έκανε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τη χειρονομία του Κέβιν Μιραλάς στην Τούμπα και ζητάει τη διαγραφή του Αρετόπουλου από την ΚΕΔ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως δείχνουν τα πράγματα θα συνεχίσει την επιθετική πολιτική της σε ό,τι ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό και τους άμεσους αντιπάλους τους. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από τους Θεσσαλονικείς, αποφασίσθηκε η ΠΑΕ να προχωρήσει σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελία κατά του Κέβιν Μιραλάς.

Η καταγγελία του Δικεφάλου κατατέθηκε ήδη και αφορά στις χειρονομίες που έκανε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ και για τις οποίες δεν έχει κληθεί σε απολογία από κανένα ποδοσφαιρικό αρμόδιο όργανο.

Οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα, επιδιώκοντας την τιμωρία του Βέλγου επιθετικού για τις χειρονομίες που έκανε προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ενώ δείχνουν διάθεση να συνεχίσουν την τακτική των καταγγελιών και το ίδιο θα κάνουν σε κάθε ευκαιρία που προκύπτει. Με τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο να είναι στο κάδρο της διοίκησης του Δικεφάλου.

ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΠΑΟΚ θεωρεί τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο ως έναν από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν στην τιμωρία του και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Τρικαλινό ρέφερι.

Συγκεκριμένα, προχώρησε ήδη σε καταγγελία στην ΚΕΔ, με την οποία ζητάει τη διαγραφή του Αρετόπουλου από τους πίνακες διαιτησίας. Οπως σημειώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο λόγος αυτής της κίνησης είναι «η συμπεριφορά που έδειξε, στέλνοντας αντικρουόμενη κατάθεση σε σχέση με το Φύλλο Αγώνα το οποίο έγραψε εν πλήρη ηρεμία σε 4 ολόκληρες ώρες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ