Επιμένουν οι Τούρκοι για Ολυμπιακό και Σέριφ (vids)

Επιμένουν οι Τούρκοι για Ολυμπιακό και Σέριφ (vids)

Το όνομα του Μοχάμεντ Σέριφ ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, όπως διαβάσατε στο «10», με τους Τούρκους να επιμένουν για έντονο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον «μπομπέρ» της Αλ Αχλί

Ο Ολυμπιακός όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος εμπλέκεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια. Τα ονόματα που ακούγονται για τους ερυθρόλευκους είναι δεκάδες και επί καθημερινής βάσεως και ένα από αυτά που προστέθηκαν τις τελευταίες ώρες είναι και εκείνο του Μοχάμεντ Σέριφ.

Όπως διαβάσατε χθες από to10.gr, o επιθετικός της Αλ Αχλί φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, αφού αιγυπτιακή ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι μαζί με άλλες 3 ομάδες κοιτάζουν σοβαρά την περίπτωση του.

Συγκεκριμένα, Γαλατάσαραϊ, Σαμπντόρια και Νις, αλλά και ο Ολυμπιακός θέλουν τον Σέριφ σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ενώ σήμερα στην Τουρκία πάνε ένα βήμα παραπέρα το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Σύμφωνα με τη «Fotomac», ο Ολυμπιακός όχι απλά θέλει τον παίκτη αλλά έχει μπει «σφήνα» και προσπαθεί να τον αρπάξει από τη Γαλατασαράι, που έχει κάνει επίσημη κρούση στην Αλ Αχλί.

Μάλιστα στην Τουρκία αναφέρουν ότι η «τσιμ μπομ» θα κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για τον Σέριφ, όμως τον πρώτο λόγο μοιάζει να έχει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέριφ είναι ο πρώτος σκόρερ της αιγυπτιακής ομάδας, έχοντας σκοράρει 20 γκολ σε 39 συμμετοχές, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ. Συνολικά μετράει 5 τέρματα σε 12 εμφανίσεις στο αφρικανικό Τσάμπιονς Λιγκ και πρόκειται για σπουδαίο σκόρερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ