ΑΕΚ : Με Σιμόες στην Τούμπα, «χλωμός» ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ : Με Σιμόες στην Τούμπα, «χλωμός» ο Τσιγκρίνσκι

Κανονικά προπονήθηκε ο Πορτογάλος μέσος, στενεύουν τα περιθώρια για τον Ουκρανό στόπερ.

Με τον Αντρέ Σιμόες στη σύνθεσή της θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή η ΑΕΚ, καθώς ο Πορτογάλος χαφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι. Κάτι, που ισχύει και για τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος επίσης ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Αντίθετα, στενά δείχνουν να είναι τα χρονικά περιθώρια για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αφού ο Ουκρανός στόπερ έκανε πρόγραμμα θεραπείας, προκειμένου να ξεπεράσει την κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου που τον ταλαιπωρεί. Με τον Τσιγκρίνσκι να είναι με τα σημερινά δεδομένα εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την συμμετοχή του στο ματς να ξεκαθαρίζει οριστικά στα 24ωρα που ακολουθούν.

Χάνει Πλατανιά και Λεβαδειακό ο Βράνιες

Ο Ογκνιέν Βράνιες συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ως εκ τούτου θα πρέπει να απουσιάσει σε δύο από τα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα. Όπως αποφασίστηκε, αυτά θα είναι στους αγώνες της ΑΕΚ με τον Πλατανιά στα Χανιά (1/4, 27η αγωνιστική) και με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (22/4, 28η αγωνιστική).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ