«Τώρα θα είχαμε κρούσματα στον Ολυμπιακό…» (pic)

«Τώρα θα είχαμε κρούσματα στον Ολυμπιακό…» (pic)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχάρη τον Νίκο Χαρδαλιά για την απόφασή του να μην επιτρέψει την είσοδο στην Ελλάδα στη Γαλατασαράι και τονίζει πως αν δεν είχε συμβεί αυτό, θα υπήρχαν κρούσματα στον Ολυμπιακό.

Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε χθες το βράδυ δυο θετικά κρούσματα κορωνοϊού, λίγες μόλις μέρες μετά την επίσκεψη της στην Ελλάδα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό και την απαγόρευση εισόδου από την κυβέρνηση και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Οι ελληνικές αρχές κατά κάποιον τρόπο δικαιώθηκαν που δεν επέτρεψαν την είσοδο της τουρκικής ομάδας στη χώρα μας χωρίς νέα τεστ, αφού η «τσιμ μπομ» δεν είχε ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που απαιτείται.

Γενικά τις τελευταίες μέρες το συγκεκριμένο περιστατικό είχε φτάσει πολύ μακριά και συζητιόταν από την κυβέρνηση της Τουρκίας, όμως φαίνεται πως οι ελληνικές αρχές είχαν δίκιο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα συνεχάρη με ανάρτηση του στο Twitter, τον Νίκο Χαρδαλιά για την απόφασή του να μην επιτρέψει την είσοδο στην Ελλάδα στη Γαλατασαράι και τονίζει πως αν δεν είχε συμβεί αυτό, θα υπήρχαν τώρα κρούσματα στον Ολυμπιακό.

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ