Διαμαντόπουλος: «Δύσκολα καλύπτεται το κενό του Ρόουζ»

Διαμαντόπουλος: «Δύσκολα καλύπτεται το κενό του Ρόουζ»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε για τον Άρη και την απώλεια του Ρόουζ, για τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά και τα ματς με την Αστάνα.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλώντας για τον Άρη και την απώλεια του Ρόουζ, όπου τόνισε πως δύσκολα καλύπτεται το κενό του, αλλά και για τον Κώστα Μήτρογλου.

Παράλληλα ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στην Αστάνα για το UEFA Conference League.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος:

Για την Ξάνθη: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Άρχισε χθες η συνεργασία μας. Είναι μια καλή ομάδα, που δεν είναι στη φυσική της θέση όμως. Συνάντησα οργανωτικά πράγματα που ελάχιστες ομάδες τα έχουν. Ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Το θέμα είναι να ανέβει».

Για τον Άρη: «Επιθετικά είναι επικίνδυνος, δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει. Πίσω μας τα χαλάει. Μόλις αρχίσουν τα παιχνίδια, θα σοβαρευτεί και θα παίξει όπως πρεπει και πίσω. Εξάλλου, αυτό ήταν και το κλειδί της επιτυχίας πέρυσι. Έκανε ένα βήμα πριν τον τελικό, πριν τη δεύτερη θέση.

Οι φιλοδοξίες έχουν μεγαλώσει και για να χαρούν επιτέλους πρέπει να έρθει το Κύπελλο ή η δεύτερη θέση. Το Κύπελλο είναι πιο εφικτός στόχος. Υπάρχει δίψα πολύ. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος με την έλευση του Λουτσέσκου, η ΑΕΚ έχει κάνει κινήσεις. Θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος».

Για την απώλεια του Ρόουζ: «Δύσκολα καλύπτεται το κενό. Μπορεί να έρθει και ένας καλύτερος παίκτης και να μην καταφέρει να προσαρμοστεί».

Για τον Μήτρογλου: «Υπάρχουν ευκαιρίες και δημιουργία. Θα έρθει και το γκολ με μαθηματική ακρίβεια».

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό: «Έχει τύχει να κάνουμε πρόβα τζενεράλε με ομάδα υποδεέστερη. Το φιλικό αυτό δεν ξέρω γιατί έγινε, δεν μπορώ να το κρίνω».

Για τα ματς με την Αστάνα: «Υπάρχουν παίκτες αρκετά χρόνια στην ομάδα και ξέρουν τι σημαίνει το παιχνίδι, θα παρουσιαστούν έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ