«Τρελό» γλέντι για Νεντελτσιάρου: Οπαδοί της ΑΕΚ τρολάρουν την Κροτόνε για το «παλτό»

«Τρελό» γλέντι για Νεντελτσιάρου: Οπαδοί της ΑΕΚ τρολάρουν την Κροτόνε για το «παλτό»

Ο κόσμος της ΑΕΚ μετά την πώληση του Ιουνούτς Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε έκανε «ντου» στα social media της ιταλικής ομάδας και την τρόλαραν για την απόκτηση του Ρουμάνου.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ξεφορτωθεί τον Ιουνούτς Νεντελτσιάρου παραχωρώντας τον στην Κροτόνε και ακόμη και οι οπαδοί της δεν μπορούσαν να πιστέψουν το «δώρο» των Ιταλών.

Η Ένωση όχι μόνο απαλλάχθηκε από έναν παίκτη που δεν υπολόγιζε και της στοίχισε την περσινή χρονιά με την αμυντική του αστάθεια, αφού οι κιτρινόμαυροι είχαν δεχτεί πάρα πολλά γκολ, αλλά έβαλε στα ταμεία της ένα ποσό που μπορεί να γίνει μεγαλύτερο αν ανέβει η Κροτόνε στη Serie A.

Ο παίκτης που αποκτήθηκε έναν χρόνο πριν ως μια σούπερ μεταγραφή που θα έκανε τη διαφορά στην άμυνα της ΑΕΚ έφυγε εν μέσω αποθέωσης για την Κροτόνε, με την Ένωση να γλιτώνει από τον Ρουμάνο και να καρπώνεται και ένα ποσό της τάξεως των 500.000 (και όχι του 1,7 εκατ. ευρώ όπως γράφεται από τα «παπαγαλάκια).

Όπως είναι λογικό, οι οπαδοί της Ένωσης μάλιστα ενθουσιάστηκαν που η ομάδα τους ξεφορτώθηκε τον Ρουμάνο αμυντικό και έκαναν «ντου» στα social media της Κροτόνε, όπου την ευχαρίστησαν τρολάροντας για την επιλογή της να αποκτήσει τον Νεντελτσιάρου.

«Ευχαριστούμε»… «Πρέπει να έχετε και γ@@@ τους σκάουτερ», ήταν το σχόλιο που μάζεψε τα περισσότερα like κάτω από το σχετικό ποστ της ανακοίνωσης. «Καλοφόρετο το παλτό», «Grazie» και το «Χάρη μας κάνατε» είναι επίσης μερικές ατάκες που ξεχωρίζουν, όπως και το «Ευχαριστούμε για τις άπειρες στιγμές γέλιου που μας προσέφερες».

Δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια των φίλων της ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ