Χιμένεθ : «Πάμε στην Τούμπα για τη νίκη, όπως σε κάθε ματς»

Χιμένεθ : «Πάμε στην Τούμπα για τη νίκη, όπως σε κάθε ματς»

Ο Μανόλο Χιμένεθ στην ομιλία προς τους παίκτες του, έδωσε το σύνθημα νίκης, ζητώντας παράλληλα τη μέγιστη συγκέντρωση ό,τι και αν γίνει κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής ζήτησε από τους κιτρινόμαυρους συγκέντρωση, μαχητικότητα και νοοτροπία νίκης στα τελευταία 6 παιχνίδια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τον τελικό της Τούμπας.

Αναλυτικά τι ειπώθηκε στην ομιλία του προπονητή της Ένωσης:

«Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε δυο μέρες, μετά από ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα. Όμως, τώρα πρέπει να συνεχίζουμε τη δουλειά μας με την ίδια συγκέντρωση. Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο θα πάμε για τη νίκη, όπως σε όλα.

Το σημαντικό, όμως, είναι να έχετε στο μυαλό σας πως αν κερδίσουμε, δεν θα πρέπει να αλλάξει τίποτα στη συγκέντρωσή μας, θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια μαχητικότητα μέχρι το τέλος. Το ίδιο κι αν δεν κερδίσουμε. Μένουν άλλα πέντε παιχνίδια μετά, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με την ίδια νοοτροπία.

Συνεχίζουμε με την αρχή ότι κάθε φορά το παιχνίδι που ακολουθεί είναι το πιο σημαντικό για μας», ανέφερε ο Χιμένεθ στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ