ΑΕΚ : Κοντά στο come back ο Μάνταλος

ΑΕΚ : Κοντά στο come back ο Μάνταλος

Η αποθεραπεία του Πέτρου Μάνταλου πηγαίνει πολύ καλά και ο αρχηγός της ΑΕΚ θέλει να προλάβει κάποια ματς της φετινής σεζόν.

Η ΑΕΚ είχε χάσει τον Πέτρο Μάνταλο με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον Οκτώβρη του 2017 στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Από τότε, ο αρχηγός της Ένωσης βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί. Όμως, οι εκτιμήσεις λένε ότι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους δεν απέχει πολύ πλέον, επειδή έχει πάει πολύ καλά η αποθεραπεία του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα των Σπορ, ο Έλληνας διεθνής χαφ έχει στοχεύει να προλάβει δύο με τρία παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να προλάβει το πρώτο ματς του Μαΐου για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα αυτό με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για την 30η αγωνιστική και τον τελικό Κυπέλλου στις 12 Μαΐου.

Αυτό σε περίπτωση που κιτρινόμαυροι αποκλείσουν τη Λάρισα από το Κύπελλο, από την οποία ηττήθηκαν με 2-1 στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά.

Μάλιστα, ο Μάνταλος έχει στο μυαλό του να αγωνιστεί και στη ρεβάνς με τους βυσσινί. Όμως, οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν είναι πολλές στην παρούσα φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ