Παναθηναϊκός: Το παρατεταμένο «ώπα» του Γιοβάνοβιτς (vids)

Παναθηναϊκός: Το παρατεταμένο «ώπα» του Γιοβάνοβιτς (vids)

Ο Σέρβος προπονητής έχει βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να επιβραβεύει τους παίκτες μετά τις επιτυχημένες ενέργειες τους. To10.gr μεταφέρει στιγμές από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας στο Χορστ της Ολλανδίας.

TO10.GR ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Τη δεύτερη προπόνηση του επί ολλανδικού εδάφους πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας (19/7) ο Παναθηναϊκός.

Όπως και την Κυριακή, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε το γενικό πρόσταγμα και προσπαθεί να εμφυσήσει τη νοοτροπία του, στους παίκτες του Τριφυλλιού.

Ο Σέρβος διεξήγαγε ένα πρόγραμμα διάρκειας 70 λεπτών περίπου, στο οποίο συνδύασε τη φυσική κατάσταση με την κυκλοφορία της μπάλας.

Αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν το «ώπα» που επαναλάμβανε συνεχώς ο Γιοβάνοβιτς. Αλλά με μία τελείως διαφορετική επεξήγηση σε σχέση με το πως το αντιλαμβανόμαστε στη χώρα μας.

Στη διάρκεια των ασκήσεων με τη μπάλα, ο Σέρβος φώναζε «ώπα» μετά από κάθε επιτυχημένη προσπάθεια, σε ένα είδος επιβράβευσης για τον ποδοσφαιριστή.

Περαιτέρω, ο Γιοβάνοβιτς επέμεινε στο ίδιο μοτίβο εντολών με την Κυριακή: η μπάλα κάθετα όχι παράλληλα, πάσα και όχι ντρίμπλα, γρήγορα και όχι με καθυστέρηση.

Από εκεί και πέρα, η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας είχε τις στιγμές της…

Σε ένα «ένα-δύο» που έπαιξαν ο Μακέντα και ο Βιγιαφάνιες, ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε από τον παίκτη που δίνει τη δεύτερη πάσα, να καλύπτει τον πρώτο ώστε να μην σπάει ο σχηματισμός και να υπάρχει κάλυψη.

Σε ένα λάθος του Αλεξανδρόπουλου, ο Γιοβάνοβιτς παρατήρησε τον νεαρό μέσο, ο οποίος δεν κυνήγησε τη φάση: «Δεν έχει σημασία.

Συνέχισε να παίζεις. Αυτό τα μαθαίνουμε στο σχολείο».

Κάθε φορά που ο γκολκίπερ έδινε τη μπάλα στον στόπερ, ο Γιοβάνοβιτς ζητούσε να σκεφτεί τι θα κάνει με τη μπάλα. «Προετοίμασε την επίθεση σου» επαναλάμβανε διαρκώς ο Γιοβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ