Γιατί δεν έχει τύχη το αίτημα για διαγραφή Αρετόπουλου

Γιατί δεν έχει τύχη το αίτημα για διαγραφή Αρετόπουλου

Ο ΠΑΟΚ μετά τον διασυρμό στην πειθαρχική επιτροπή της Super League και την δικαιολογημένη τιμωρία που του επιβλήθηκε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία, περνάει στην επίθεση. Ο «δικέφαλος» του βορρά ζητάει την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς για χειρονομία προς την εξέδρα μετά τον τραυματισμό […]

Ο ΠΑΟΚ μετά τον διασυρμό στην πειθαρχική επιτροπή της Super League και την δικαιολογημένη τιμωρία που του επιβλήθηκε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία, περνάει στην επίθεση.

Ο «δικέφαλος» του βορρά ζητάει την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς για χειρονομία προς την εξέδρα μετά τον τραυματισμό του Καταλανού προπονητή και τη διαγραφή του Αλέξανδρου  Αρετόπουλου από τους πίνακες.

Η πρώτη καταγγελία θα φτάσει εντός της ημέρας στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου που χθες δεν πήγε από τα γραφεία της ΕΠΟ λόγω προσωπικού προβλήματος.

Η δεύτερη όμως, αναμένεται να πάρει τον δρόμο προς το καλάθι των αχρήστων για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν έχει αρμοδιότητα όσον αφορά ποινές σε διαιτητές.

Ο δεύτερος είναι ότι στον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά του ρέφερι από τα Τρίκαλα «αντικρουόμενη» υποστηρίζοντας ότι άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα και άλλα στην συμπληρωματική έκθεση.

Η πρόεδρος του πειθαρχικού οργάνου του συνεταιρισμού Μαρία Σκολαρίκη όμως, που πήρε την απόφαση, έχει διαφορετική άποψη και την αποτυπώνει στο σκεπτικό της τιμωρίας.

«Ας σημειωθεί, δε, ότι τα ανωτέρω αναφερόμενα από τον διαιτητή στις διευκρινήσεις του δεν παρουσιάζουν αντιφάσεις σε σχέση με τα γραφόμενα στην αρχική έκθεση του συνταγέντος φύλλου αγώνα, αλλά τουναντίον την επιβεβαιώνουν» αναφέρει η πρωτοδίκης. Με αυτό τον τρόπο, όπως γίνεται αντιληπτό, καταρρίπτονται οι ισχυροί των «ασπρόμαυρων».

Όσον αφορά τις απορίες από τον ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος απέστειλε συμπληρωματική έκθεση, και αυτές απαντήθηκαν κατά την απολογία του «δικέφαλου», την προηγούμενη Παρασκευή. Η ίδια η πρωτοδίκης, τόνισε ότι με επιστολή της ζήτησε διευκρινίσεις σε ότι αφορά τα γεγονότα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Συνεπώς καταρρίπτεται και ο ισχυρισμός ότι ο διαιτητής δεν προβλέπεται να στείλει συμπληρωματική έκθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ