Ολυμπιακός : «Να το δείξουμε στο γήπεδο»

Ολυμπιακός : «Να το δείξουμε στο γήπεδο»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έλεγαν στα «πηγαδάκια» μετά το group therapy πως πρέπει να δείξουν καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας κατά μέρος τις υποσχέσεις και τα λόγια.

Όπως διαβάσατε από to10.gr ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία και οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας έκαναν χθες group therapy στου Ρέντη, με τον Ισπανό προπονητή να παίρνει την σχετική πρωτοβουλία. Ο Γκαρθία είπε την γνώμη του, από πλευράς παικτών μίλησαν ο Προτό και ο Φορτούνης και το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να πετύχει έξι νίκες στα έξι ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Βέβαια αυτό που περιμένει ο κόσμος τη ομάδας αλλά και η διοίκηση των πρωταθλητών, δεν είναι λόγια και υποσχέσεις. Το ζητούμενο είναι, έστω και τώρα στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, να υπάρξει μια βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού.

Αυτό έλεγαν άλλωστε και μεταξύ τους οι παίκτες σε πηγαδάκια μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. «Φτάνουν τα λόγια, ας δείξουμε στο γήπεδο στα τελευταία ματς ότι μπορούμε να κλείσουμε την χρονιά με νίκες». Όλοι στου Ρέντη καταλαβαίνουν ότι το ταμείο θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Είναι επίσης ξεκάθαρο πως όλοι έχουν λάβει το μήνυμα, πως θα κριθούν στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Προπονητής και όλοι οι παίκτες. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Γιάννης Βρέντζος δεν ξαναπήγε τυχαία χθες στο Ρέντη. Η παρουσία του στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών και η κουβέντα που είχε με τον Όσκαρ Γκαρθία, έχει ξεχωριστή σημασία δίχως αμφιβολία φανερώνει πολλά.

Αυτό πάντως που οφείλουν να κάνουν προπονητής και παίκτες του Ολυμπιακού είναι να δείξουν μια καλύτερη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Όπως όμως παραδέχονταν και οι ίδιοι δεν είναι ώρα ούτε για νέες υποσχέσεις ούτε για πολλές κουβέντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ