Ουάρντα : Στο μεταγραφικό μικροσκόπιο της Βαλένθια

Ουάρντα : Στο μεταγραφικό μικροσκόπιο της Βαλένθια

Οι νυχτερίδες της Ισπανίας, έχουν στο μεταγραφικό τους στόχο τον 24χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα. Το ενδιαφέρον της Βαλένθια δεν είναι τωρινό, κρατάει από την εποχή που ο Αιγύπτιος άσος ήταν ποδοσφαιριστής στον Παναιτωλικό. Όμως φαίνεται πως ξανά ζωντάνεψε το ενδιαφέρον με τις ευλογίες και του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, προπονητή της Εθνικής Αιγύπτου που γνωρίζει […]

Οι νυχτερίδες της Ισπανίας, έχουν στο μεταγραφικό τους στόχο τον 24χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα. Το ενδιαφέρον της Βαλένθια δεν είναι τωρινό, κρατάει από την εποχή που ο Αιγύπτιος άσος ήταν ποδοσφαιριστής στον Παναιτωλικό.

Όμως φαίνεται πως ξανά ζωντάνεψε το ενδιαφέρον με τις ευλογίες και του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, προπονητή της Εθνικής Αιγύπτου που γνωρίζει πολύ καλά το ισπανικό πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ ξέρουν πολύ καλά πως μετά τον Πρίγιοβιτς, το δεύτερο βαρύ περιουσιακό στοιχείο της ομάδας είναι ο Ουάρντα και μάλιστα θεωρούν πως κάνει μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, οι μετοχές του θα ανέβουν.

Το τι θα πράξει η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη στο ενδεχόμενο να «σκάσει» κάποια πρόταση από το εξωτερικό για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή είναι ακόμα άγνωστο. Εκτός από τους Ισπανούς ενδιαφέρον έχουν δείξει ομάδες από την Αγγλία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και την Τουρκία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ