«Στις επιλογές του Μοχίκα ο Ολυμπιακός» (vids)

«Στις επιλογές του Μοχίκα ο Ολυμπιακός» (vids)

Ο Γιοχάν Μοχίκα απασχολεί τον Ολυμπιακό για τα αριστερά της άμυνας και σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του στις αναμετρήσεις με τη Νέφτσι Μπακού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, παράλληλα όμως «δουλεύει» και τη μεταγραφική του ενίσχυση. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ και αριστερού μπακ, με τις περιπτώσεις που απασχολούν να είναι αρκετές.

Μια από αυτές για τα αριστερά της άμυνας είναι και του Γιοχάν Μοχίκα, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς και όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, ασχολείται ενεργά για τον Κολομβιανό μπακ. Ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί και το περσινό καλοκαίρι για τον 28χρονο μπακ, χωρίς να καταφέρει να τον αποκτήσει, ενώ και φέτος ο Μοχίκα είναι μια από τις επιλογές του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού μάλιστα, ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους πιθανότερους προορισμούς του Κολομβιανού, αφού οι Πειραιώτες φαίνεται να έχουν προβάδισμα για να τον κάνουν δικό τους. Όπως αναφέρει η «Pipe Sierra», ο Μοχίκα θα επιστρέψει στην Αταλάντα μετά τον δανεισμό του στην Έλτσε, ενώ το συμβόλαιο του με τους «μπεργκαμάσκι» όπου και ανήκει ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022.

Για τον Μοχίκα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο από την Ισπανία αλλά και από την Ιταλία, ενώ και ο Ολυμπιακός είναι στο «κόλπο», παρότι φαίνεται να έχει ως προτεραιότητα τον Χοακίν Πικέρες. Ο Μοχίκα είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Κολομβίας (13 ματς, 1 γκολ) και αγωνίζεται στην Ευρώπη από το 2013, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Έλτσε, όπου είχε πολύ καλή παρουσία με 17 συμμετοχές.

Στη Serie A με την Αταλάντα δεν προσαρμόστηκε και είχε μόλις 13 συμμετοχές, ενώ εχει αγωνιστεί επίσης σε Ρεάλ Βαγιαδολίδ (70 ματς, 9 γκολ, 15 ασίστ) και Χιρόνα (79 ματς, 1 γκολ, 5 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ