Στην… τσιμπίδα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Στην… τσιμπίδα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Το10.gr σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν στην προετοιμασία του Τριφυλλιού επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει δρόμο μέχρι να επανέρθει πλήρως από το σύνδρομο των κοιλιακών-προσαγωγών, αλλά στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, πήρε μέρος στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος. Σημαντικό ότι ακούμπησε και μπάλα έστω και για λίγο.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα αργήσει να ενσωματωθεί με την ομάδα, αλλά άρχισε να τρέχει σε χόρτο, γεγονός που είναι σημαντικό για ψυχολογικούς λόγους από το να είναι κλεισμένος στο γυμναστήριο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καθιερώσει το «ώπα» ως επιβράβευση για κάθε σωστή ενέργεια που βλέπει στην προπόνηση. Το έχουμε συνηθίσει διαφορετικά το «ώπα» στην Ελλάδα, αλλά για τον Σέρβο είναι ο τρόπος του να εκφράζει την ικανοποίηση του.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει παρατηρήσει τις πιο πολλές φορές τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και τον Φραν Βέλεθ, όταν κάνουν λάθη στις ασκήσεις τακτικής. Αλλά αυτό είναι λογικό, γιατί οι δύο παίκτες υπολογίζονται για βασικοί, ο Γιοβάνοβιτς τους πιστεύει και τα δικά τους λάθη σε πραγματικό χρόνο θα κοστίζουν.

Ο Φακούντο Σάντσες και ο Γενί Ενγκμπακοτό είναι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσπαθούν πάρα πολύ στις προπονήσεις μέχρι τώρα. Παρότι δεν αρχίζουν τη σεζόν ως βασικοί, κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Αντίθετα, ο Καρλίτος ακόμα δεν έχει μπει στο κλίμα. Δεν είναι αδιάφορος, κάθε άλλο φαίνεται ότι θέλει να δείξει την αξία του. Όμως, ακόμα ο Ισπανός δεν έχει «λυθεί».

Αν κάποιος θεωρητικά εκτός πλάνων, μπορεί να μεταπείσει τον Γιοβάνοβιτς, είναι ο Γιουνούς Σανκαρέ. Ο Σενεγαλέζος σωματικά έχει τα θέματα του στο τέμπο του Σέρβου, αλλά ποδοσφαιρικά και νοητικά είναι από αυτούς που ανταποκρίνονται περισσότερο.

Ο Μαουρίσιο είναι σταθερή αξία. Ο Βραζιλιάνος με την υψηλή ευφυία λειτουργεί σαν να συνεργάζεται χρόνια με τον Γιοβάνοβιτς και αποσπά την ικανοποίηση του Σέρβου, επειδή είναι από αυτούς που προσαρμόζονται πιο γρήγορα στα θέλω του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ