«Προβάδισμα του Ολυμπιακού για Πικέρες» (vids)

«Προβάδισμα του Ολυμπιακού για Πικέρες» (vids)

Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Χοακίν Πικέρες, φέρεται να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του, όμως στη Λατινική Αμερική μιλούν για ενδιαφέρον και τον Παλμέιρας και Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για εξτρέμ και αριστερό μπακ στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει να κλείσει και τις δυο υποθέσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο πρώτος στόχος για τα αριστερά της άμυνας φαίνεται πως είναι ο Χοακίν Πικέρες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη και τον Ολυμπιακό να «δουλεύει» την περίπτωση του.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του, όμως δεν «παίζει» μόνος του, διότι στο «κόλπο» για να τον αποκτήσουν είναι και οι Παλμέιρας και Μπόκα Τζούνιορς μετά την εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησε στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική, οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για τον Ουρουγουανό μπακ, χωρίς βέβαια να υπάρχει συμφωνία, όμως οι Βραζιλιάνοι και οι Αργεντινοί θέλουν να τον κάνουν δικό τους και οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος Ουρουγουανός αγωνίζεται στην Πενιαρόλ και είναι βασικός και αναντικατάστατος, έχοντας την περασμένη σεζόν 36 συμμετοχές και 5 ασίστ. Ο Πικέρες έχει συμβόλαιο με την Πενιαρόλ, όμως αυτό λήγει τον Δεκέμβρη του 2022, για αυτό και η ομάδα από την Ουρουγουάη προσπαθεί να τον πουλήσει τώρα για να πάρει κάποια χρήματα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αποκτήσει με ένα ποσό κοντά στο 1-2 εκατ. ευρώ. Συνολικά έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε 104 ματς και μετράει 3 γκολ αλλά και τον εντυπωσιακό αριθμό των 19 ασίστ, ενώ έχει κληθεί και στην εθνική Ουρουγουάης

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ