Η Νέα Τούμπα ετοιμάζεται με… προεδρικό διάταγμα

Η Νέα Τούμπα ετοιμάζεται με… προεδρικό διάταγμα

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς το σχέδιο για το νέο γήπεδο εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων.

Ο ΠΑΟΚ προχωράει με γρήγορους ρυθμούς τις διαδικασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου του, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός ΠΕΝ Νίκος Ταγαράς.

Ένα βήμα πιο κοντά στη Νέα Τούμπα βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς, καθώς υπογράφηκε σήμερα (22/7) από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ), το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

«Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη που αφορά τη Θεσσαλονίκη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, και δεν αφορά μόνο το γήπεδο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή που αναμορφώνεται σημαντικά, καθώς προβλέπεται Εφαρμοστικό Ρυμοτομικό Σχέδιο και μάλιστα σε συμφωνία και των φορέων που θα κατασκευάσουν αλλά και του Δήμου Θεσσαλονίκης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ταγαράς

Πλέον, αυτό που απομένει έχει να κάνει με την έγκριση του συγκεκριμένου σχεδίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη του συνολικού έργου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ