Το μέλλον του Ολυμπιακού…

Το μέλλον του Ολυμπιακού…

Ο Τίτος Προκοπίου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr, ενώ παράλληλα απέκτησε και τον Βασίλη Πιστικού.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τίτο Προκοπίου, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

Όπως διαβάσατε χθες μέσα από to10.gr, το παιδί-θαύμα του κυπριακού ποδοσφαίρου, υπέγραψε με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι πλήρωσαν τα τροφεία στον Απόλλωνα Λεμεσού και ολοκλήρωσαν ένα deal με γνώμονα το μέλλον.

Παράλληλα, η Ακαδημία του Ολυμπιακού συνεχίζει να ενισχύεται, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Πιστικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυναμικό ξεκίνημα για την Ακαδημία

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τίτο Προκοπίου καθώς και την απόκτηση του Βασίλη Πιστικού.

Ο Τίτος Προκοπίου ανήκει από την περασμένη σεζόν στο δυναμικό της Ακαδημίας μας, ενισχύοντας τις προσπάθειες της Κ17. Γεννημένος το 2004, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ενώ είναι διεθνής με τις ομάδες Κ16 και Κ17 της Κύπρου. Στους μόλις τρεις αγώνες που πρόλαβε να αγωνιστεί τη σεζόν 2020/21 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Κ17, πέτυχε τρία τέρματα, δύο κόντρα στον Παναθηναϊκό και ένα απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Πιστικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Ξάνθη, είναι γεννημένος το 2005 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Είναι διεθνής με τις ομάδες Κ15 και Κ16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ