Ατρόμητος: Συμφώνησε με Ντάνι Καστεγιάνο

Ατρόμητος: Συμφώνησε με Ντάνι Καστεγιάνο

Κάτοικος Περιστερίου πρέπει να λογίζεται ο Ντάνι Καστεγιάνο με τον αριστερό μπακ της Λας Πάλμας να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ατρόμητο.

Δεδομένη ήταν για τον Ατρόμητο η προσθήκη ενός αριστερού μπακ για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής του. Το όνομα του εκλεκτού ακούει στο Ντάνι Καστεγιάνο, με τον 33χρονο μπακ να οδεύει προς το Περιστερι.

Ο Ισπανός μπακ προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στη Segunda Division με τη Λας Πάλμας, καταγράφοντας 22 συμμετοχές και όπως όλα δείχνουν έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ατρόμητο.

Το μόνο που απομένει είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί στην πατρίδα του ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή που βρίσκεται στο Αλικάντε.

Στο παρελθόν έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί σε Μαγιόρκα και Αλαβές, ενώ έρχεται «διαβασμένος» για τον Ατρόμητο και την Ελλάδα αφού έμαθε τα πάντα με λεπτομέρειες από τον Σέρχιο Αραούχο.

Έτσι «έκλεισε» και το «κομμάτι» της άμυνας για τους Περιστεριώτες με έναν παίκτη που μεταξύ άλλων μετρά 78 εμφανίσεις στην Primera Division και συνολικά 215 με την φανέλα της Λας Πάλμας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ