«Γερό μπάσιμο του Ολυμπιακού για Ρέτσα» (pic+vid)

«Γερό μπάσιμο του Ολυμπιακού για Ρέτσα» (pic+vid)

Οι Πολωνοί γράφουν για τον Ολυμπιακό και τον αριστερό μπακ της Αταλάντα.

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Πολωνούς να βάζουν στο… παιχνίδι τον Αρκάντιους Ρέτσα της Αταλάντα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ο 26χρονος (17/6/1995) δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι για τη νέα αγωνιστική σεζόν και αναμένεται να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα.

Ο Πολωνός αριστερός μπακ τα τελευταία δύο χρόνια είχε παραχωρηθεί δανεικός, αρχικά στην ΣΠΑΛ και στη συνέχεια στην Κροτόνε. Τη σεζόν 2019/2020 είχε 26 συμμετοχές και 3 ασίστ με τα χρώματα της ΣΠΑΛ, ενώ πέρσι έπαιξε σε 31 ματς, έχοντας 2 γκολ και 7 ασίστ.

Στις αρχές Ιουλίου επέστρεψε στην Αταλάντα, αλλά δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Ιταλό προπονητή, με τον Πολωνό αριστερό μπακ να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι, όμως όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Πολωνοί στο ρεπορτάζ που ανέβασαν το βράδυ του Σαββάτου (24/7), έχουν να ανταγωνιστούν τις Σπέτσια και Στρασβούργο, οι οποίες επίσης ενδιαφέρονται για τον 26χρονο αριστερό μπακ. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Αταλάντα για να παραχωρήσει τον Αρκάντιους Ρέτσα ζητάει 4-5 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα της ενδεχόμενης συμμετοχής στους ομίλους του Champions League. Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμβόλαιο που έχει ο Πολωνός μπακ με την ιταλική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, με το όνομα του Πολωνού να βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» τραπέζι. Όπως ενημερωθήκατε ωστόσο από το «10», οι πρωταθλητές έχουν ως προτεραιότητά τους τον Χοακίν Πικέρες και μάλιστα έχουν καταθέσει πρόταση στην Πενιαρόλ για την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού αριστερού μπακ. Ο Ρέτσα ανήκει στην Αταλάντα από το 2018, όταν η ιταλική ομάδα τον απέκτησε από την Βίσλα Πλοκ. Με την ομάδα του Μπέργκαμο, όμως, έχει κάνει μόλις 5 εμφανίσεις. Επίσης, είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα, έχοντας 14 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ, με τον Πολωνό να εχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Γκασπερίνι και να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ