Η απίστευτη πρόταση της Μπεσίκτας για τον Μπρούμα, η ΑΕΚ και η ερώτηση για τον Ολυμπιακό…

Η απίστευτη πρόταση της Μπεσίκτας για τον Μπρούμα, η ΑΕΚ και η ερώτηση για τον Ολυμπιακό…

Η Αϊντχόφεν δεν συζήτησε καν την πρόταση της ΑΕΚ για τον Μπρούμα, είπε «όχι» στα 5.000.000 της Μπεσίκτας και to10.gr εξηγεί γιατί...

Από to10.gr εξηγήθηκε αναλυτικά για ποιον λόγο η απόφαση της ΑΕΚ έστω να κινηθεί για την απόκτηση του Αρμίντο Μπρούμα ήταν κενής περιεχομένου και καταδικασμένη να αποτύχει από τη στιγμή που τη σκέφτηκαν. Η ΑΕΚ ήθελε να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του Πορτογάλου εξτρέμ (900.000 €). Η Αϊντχόφεν, όχι μόνο δεν συζήτησε την κρούση της Ενωσης, αλλά ξεκαθάρισε προς κάθε ενδιαφερόμενο δύο πράγματα.

1) Βασική της πρόθεση είναι να παραχωρήσει τον Μπρούμα με κανονική μεταγραφή, ώστε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του και να αποσβέσει κάποια από τα 12.000.000 € που πλήρωσε για την απόκτησή του, μόλις το 2019.

2) Εάν δεν βρεθεί έως τα μέσα Αυγούστου ομάδα να τον αποκτήσει, τότε μόνο θα υπάρξει κουβέντα για δανεισμό του, αλλά με δύο προϋποθέσεις. Η ομάδα που θα τον αποκτήσει θα πληρώσει όλο το συμβόλαιό του (1.8000.000 € καθαρά) και παράλληλα θα πληρώσει και loan fee (ενοίκιο).

Με λίγα λόγια, η πρόταση της ΑΕΚ ήταν χαμένη εξ αρχής. Μια ουτοπική κίνηση, που απλά έγινε «μπας και» και χωρίς να υπάρχει πραγματική ουσία.

Αντίθετα, πολύ σοβαρή είναι η πρόταση της Μπεσίκτας για τον Μπρούμα. Και εάν η προσφορά των Τούρκων δεν ήταν επιπέδου… «Κωτσόβολου» τότε η μεταγραφή θα είχε γίνει. Εξηγούμαστε…

Η Μπεσίκτας έκανε επίσημη πρόταση ύψους 5.000.000 € στην Αϊντχόφεν για να κάνει δικό της τον Μπρούμα. Το ποσό είναι μέσα στις απαιτήσεις της ολλανδικής ομάδας. Και υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε να την έχει δελεάσει. Εντούτοις, αυτό δεν συνέβη. Και η PSV απέρριψε την τουρκική προσφορά.

Ο λόγος; Η Μπεσίκτας προσφέρει, μεν, 5 εκατομμύρια, αλλά ζητάει να τα πληρώσει σε δύο δόσεις. Η μία το… 2024 και η άλλη το 2025! Καθώς τελεί υπό στενή οικονομική επιτήρηση από την UEFA και δεν μπορεί να πληρώσει τώρα χρήματα για την ενίσχυσή της. Κάτι που έχει μπλοκάρει κι άλλες κινήσεις της, όπως την αγορά του Ρασίντ Γκεζάλ.

Πάντως, με βάση αυτά που αναφέρουν πηγές από την PSV, στο τέλος η ολλανδική ομάδα θα ενδώσει και θα αναγκαστεί να δώσει τον Μπρούμα στους «Αετούς» της Κωνσταντινούπολης. Αν και ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ξεχάσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, μόλις πριν λίγες ημέρες ο ατζέντης του, επικοινώνησε με τους Πειραιώτες και ζήτησε να μάθει εάν θα ενδιαφέρονταν να μπουν ξανά στο κόλπο της απόκτησής του. Αλλά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο κάδρο. Και έτσι ο Μπρούμα περιμένει νεότερα για το μέλλον του. Που μάλλον θα τον βρει στην Τουρκία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ