Αποκάλυψη: Στο μυαλό του Μιλόγεβιτς ο Μάρκο Μάριν – Εμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί (Vids)

Αποκάλυψη: Στο μυαλό του Μιλόγεβιτς ο Μάρκο Μάριν – Εμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί (Vids)

Ο Μάρκο Μάριν, που έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί και είναι μια περίπτωση που αρέσει στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει το μυαλό της στη ρεβάνς με τη Βελέζ στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και να θέλει πάση θυσία νίκη για να μην υποστεί μέγα «κάζο», όμως παράλληλα έχει και ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ που να έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται όμως και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ τα ονόματα που ακούγονται για την Ένωση είναι αρκετά.

To10.gr αποκάλυψε χθες πως η ΑΕΚ έχει κάνει επίσημη κρούση στην Γκενκ για τον δανεισμό του 23χρονου εξτρέμ Τζόζεφ Πέιντσιλ, όμως ο Γκανέζος δεν είναι η μοναδική περίπτωση που αρέσει στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέρβος τεχνικός έχει ακόμη έναν παίκτη στο μυαλό του για την ενίσχυση της ΑΕΚ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ο οποίος μάλιστα γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος αγωνίστηκε την περίοδο 2016-2018 στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και κατέκτησε μάλιστα και ένα πρωτάθλημα Ελλάδος το 2017. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί και είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν αποκλείεται να απασχολήσει την Ένωση και μάλιστα άμεσα. Ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει πολύ καλά τον Μάριν από την κοινή τους θητεία στον Ερυθρό Αστέρα, όπου κατέκτησαν και δυο πρωταθλήματα Σερβίας, με τον νυν προπονητή της ΑΕΚ να έχει εξαιρετική άποψη για τον 32χρονο.

Ο Μιλόγεβιτς, ο Μάριν και ο Ερυθρός Αστέρας

Υπό τις οδηγίες μάλιστα του Μιλόγεβιτς στη Σερβία, ο Μάριν είχε την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του με 77 ματς, 13 γκολ και 26 ασίστ, ενώ ήταν και ο λόγος που η Αλ Αχλί τον Ιανουάριο του 2020 έβγαλε από τα ταμεία της 2.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Πλέον κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος και μόνο δεν είναι αδιάφορος για την ΑΕΚ, ενώ πρόκειται για μια προσιτή σχετικά περίπτωση.

Όσον αφορά την καριέρα του, ο Μάριν αποτελούσε από πολύ μικρή ηλικία έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που μπορούσε να κάνει μεγάλα πράγματα, με τους Γερμανούς να μιλούν για το νέο μεγάλο αστέρι της χώρας. Ωστόσο, ποτέ δεν έφτασε στο επίπεδο που περίμεναν. Ξεκίνησε από τους Νέους της ερασιτεχνικής Χέστε, ενώ από 18 χρονών αγωνίστηκε στην Bundesliga με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ.

Εκτός από την Μπορούσια έχει περάσει από τη Βέρντερ στη Γερμανία, όπου εκτόξευσε την καριέρα του για να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι το 2012 για 8.000.000 ευρώ. Στην Τσέλσι έμεινε μέχρι και το 2016, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάτι σπουδαίο, ενώ αρκέστηκε σε πολλούς δανεισμούς σε Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ και Τραμπζονσπόρ.

Η μεταγραφή στον Ολυμπιακό

Το 2016 ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από τους μπλε έναντι 3 εκατ. ευρώ και συνολικά σε δυο χρόνια αγωνίστηκε σε 59 παιχνίδια, έχοντας 12 γκολ και 10 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2018 πουλήθηκε από τους Πειραιώτες στον Ερυθρό Αστέρα έναντι 700.000 ευρώ και έγινε αναντικατάστατος από τον Μιλόγεβιτς έχοντας τρομερές επιδόσεις, ενώ στη συνέχεια τον χειμώνα του 20 πήγε στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί για 2.500.000 ευρώ καταγράφοντας μέχρι σήμερα 27 ματς, 3 γκολ και 3 ασίστ.

Παρά το γεγονός πως δεν έφτασε τόσο ψηλά όσο αναμενόταν, ο Μάριν έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε πολύ υψηλό επίπεδο και μετράει σε μια 15ετια 461 συμμετοχές, 68 γκολ και 116 ασίστ, με τους αριθμούς του να δείχνουν πόσο ποιοτικός και δημιουργικός ποδοσφαιριστής είναι. Επίσης μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κάνει μεταγραφές σε Premier League, Bundesliga, Serie A, Superleague, Σερβία και Σαουδική Αραβία που ξεπερνούν τα 22.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις πολλές και σημαντικές παραστάσεις σε συλλογικό επίπεδο, έχει 16 ματς με την εθνική ομάδα της Γερμανίας και 1 τέρμα, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά ομάδες των πάντσερ, έχοντας πάνω από 50 ματς (51) και 8 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ