Άρης: Εκτός Ματέο και Σούντγκρεν, μέσα ο Εντιαγέ

Άρης: Εκτός Ματέο και Σούντγκρεν, μέσα ο Εντιαγέ

Ο Άρης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για την ρεβάνς με την Αστάνα για τον β΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για την ρεβάνς με την Αστάνα, ωστόσο δεν λείπουν τα προβλήματα για τον προπονητή των « κιτρινόμαυρων» Άκη Μάντζιο.

Ο Ματέο Γκαρσία μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς στον πρώτο αγώνα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Προς το παρόν κάνει ατομικό πρόγραμμα και δοκιμάζει τις δυνάμεις του, αλλά όσο περνούν οι μέρες η αγωνία μεγαλώνει.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επανέρχεται σιγά σιγά, καθώς κάνει ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για τον επαναληπτικό με την Αστάνα την Πέμπτη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η απουσία του Σουηδού ήταν σημαντική στην πρώτη αναμέτρηση του Καζακστάν.

Αντίθετα, ο Μπαντού Ντιαγέ μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης και είναι πλέον στην διάθεση του προπονητή του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της ρεβάνς με την Αστάνα στο Κλεάνθης Βικελίδης (29/07, 21:30).

Η προπόνηση περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής.

Ο Ματέο Γκαρσία συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε γυμναστήριο, ενώ ο Μπαντού Ντιαγέ συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα.

Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο»”.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ