«Παλεύει για Ρέτσα ο Ολυμπιακός» (vid)

«Παλεύει για Ρέτσα ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Αρκάντιους Ρέτσα από την Αταλάντα, όμως δεν «παίζει» μόνος του, καθώς η Σπέτσια είναι σε επαφές για να τον κάνει δικό της.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του στη ρεβάνς με τη Νέφτσι Μπακού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, παράλληλα όμως δουλεύει και τις μεταγραφικές του υποθέσεις.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν θέσει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με τον Χοακίν Πικέρες να είναι ο παίκτης που απασχολούσε το τελευταίο διάστημα έντονα, όμως η εμπλοκή της Παλμέιρας φαίνεται να έχει «παγώσει» το θέμα.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις αριστερών αμυντικών, με τους Ιταλούς να επιμένουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του Αρκάντιους Ρέτσα. Όπως διαβάσατε μέσα από to10.gr, οι Πειραιώτες έκαναν γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Πολωνού φουλ μπακ που ανήκει στην Αταλάντα. Σήμερα όμως στη γειτονική χώρα πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα την περίπτωση του Ρέτσα, καθώς γίνεται λόγος για «σφήνα» του Ολυμπιακού στις επαφές της Αταλάντα με την Σπέτσια για τον παίκτη.

Ο Ρέτσα έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Αταλάντα που θέλει να τον παραχωρήσει, διότι δεν σκέφτεται επέκταση του συμβολαίου του μετά τους δανεισμούς του σε Σπαλ και Κροτόνε, όπου ο 26χρονος άσος τα είχε πάει περίφημα. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν και σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του και παρά το γεγονός ότι η Σπέτσια είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αταλάντα, βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους «Μπεργκαμάσκι».

Ο ίδιος ο παίκτης είχε προτεραιότητα να παραμείνει στην Ιταλία, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο δέλεαρ, αφού διεκδικεί και κατακτάει τίτλους, ενώ αγωνίζεται συνεχώς στο Champions League. Οι Πειραιώτες λοιπόν φαίνεται πως κάνουν την προσπάθεια τους για τον παίκτη με την Αταλάντα να μην έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία με κανέναν, αλλά τον Ολυμπιακό να είναι γερά στο «κόλπο».

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σεζόν 2019/2020 ο Ρέτσα είχε 26 συμμετοχές και 3 ασίστ με τα χρώματα της ΣΠΑΛ, ενώ πέρσι έπαιξε σε 31 ματς, έχοντας 2 γκολ και 7 ασίστ. Στις αρχές Ιουλίου επέστρεψε στην Αταλάντα, αλλά δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Με την ομάδα του Μπέργκαμο, όμως, έχει κάνει μόλις 5 εμφανίσεις. Επίσης, είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα, έχοντας 14 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ