«Στο στόχαστρο της Αλ Σαμπάμπ ο Ντούγκλας Αουγκούστο»

«Στο στόχαστρο της Αλ Σαμπάμπ ο Ντούγκλας Αουγκούστο»

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σεμπά, φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο μέσο του Δικέφαλου του Βορρά.

Στη μεταγραφική λίστα της Αλ Σαμπάμπ φέρεται να βρίσκεται ο Ντούγκλας Αουγκούστο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (26/7) το «Saudi Sky Sports» ανέφερε ότι η ομάδα του Ριάντ ενδιαφέρεται για τον 24χρονο Βραζιλιάνο μέσο του Δικεφάλου του Βορρά και μάλιστα έχει αρχίσει ήδη συζητήσεις με την πλευρά του Λατινοαμερικάνου άσου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Αλ Σαμπάμπ αγωνίζεται ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σεμπά, αλλά ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ιντερ και Σεβίλλης, Εβερ Μπανέγκα. Επίσης, προπονητής στην ομάδα της Σαουδική Αραβίας είναι ο Βραζιλιάνος Πέρικλες Σαμούσκα, με τον σύλλογο του Ριάντ να ενδιαφέρεται επίσης για τον 31χρονο άσο της Ιντερνασιονάλ, Εντενίλσον

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντούγκλας Αουγκούστο έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ πέρσι πραγματοποίησε 30 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ σε 2.165 λεπτά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ