«Πρόταση του Ολυμπιακού στην Μονακό για τον Ονιεκούρου» (pic)

«Πρόταση του Ολυμπιακού στην Μονακό για τον Ονιεκούρου» (pic)

«Τιτίβισμα» από την Γαλλία για τον Ολυμπιακό και τον Νιγηριανό εξτρέμ της Μονακό.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον Χένρι Ονιεκούρου, με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ιγνάσιο Γενουάρντι να γράφει ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει πρόταση στην Μονακό για την απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, σε… τιτίβισμα που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (26/7) ανέφερε ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έχει καταθέσει πρόταση στον σύλλογο του Πριγκιπάτου για τον δανεισμό του Αφρικανού μεσοεπιθετικού για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος με το μήνυμα που ανέβασε στο Twitter επιβεβαιώνει ουσιαστικά το ρεπορτάζ του «10», το οποίο τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (23/7) σας είχε ενημερώσει για την πρόταση που έχουν κάνει οι Ερυθρόλευκοι στους Μονεγάσκους.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ, όπως διαβάσατε χθες, έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον προπονητή της Μονακό, Νίκο Κόβατς. Ο 49χρονος τεχνικός είχε αποκλείσει τον Χένρι Ονιεκούρου από την αποστολή της γαλλικής ομάδας για το φιλικό με την Βόλσφμπουργκ (1-2) και του είχε στείλει σαφές μήνυμα να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ