«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για Μάριν»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για Μάριν»

Οι Βόσνιοι επιβεβαιώνουν την αποκάλυψη από to10.gr όσον αφορά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην «ερυθρόλευκο», Μάρκο Μάριν.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, θα αποτελέσει παρελθόν από την Αλ Αχλί και θα κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά από την πρώτη μέρα του Αυγούστου.

Δημοσίευμα της βοσνιακής ιστοσελίδας, «republika.rs», αναφέρει ότι ο Γερμανός άσος βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του to10.gr.

Μάλιστα, οι Βόσνιοι ισχυρίζονται πως η Ένωση αποτελεί πιθανό προορισμό του 32χρονου μέσου. Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Μάριν αποχώρησε από την Αλ Αχλί λόγω οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου, είναι πλέον ελεύθερος και αναμένεται να επιλέξει την επόμενη ομάδα του.

Ο Γερμανός διεθνής έχει ως πιθανό προορισμό την ΑΕΚ, η οποία έχει προπονητή τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Μάριν έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς από το 2016 μέχρι το 2018 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ο Μιλόγεβιτς τον γνωρίζει πολύ καλά από τη συνεργασία τους στον Ερυθρό Αστέρα και τώρα που είναι ελεύθερος και προσιτός δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ