Παίρνει Σάρλια ο Παναθηναϊκός για την άμυνα (vid)

Παίρνει Σάρλια ο Παναθηναϊκός για την άμυνα (vid)

Το θέμα με τον στόπερ κλείνει για τον Παναθηναϊκό, καθώς το «τριφύλλι» έφτασε σε συμφωνία με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια ο οποίος έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2023.

Η «τρύπα» στα στόπερ φαίνεται πως κλείνει για τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζβόνιμιρ Σάρλια. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα είναι ο άνθρωπος που θα καλύψει το κενό στην άμυνα, το οποίο είχε ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καλυφθεί άμεσα.

Ο 24χρονος συμφώνησε με τους «πράσινους» και αναμένεται σύντομα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το deal και να γίνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό, με ύψος 1.89 μ. και έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και ως αριστερός στόπερ. Ο Κροάτης έμεινε ελεύθερος από την Ανκαραγκούτσου, με τον Παναθηναϊκό να το εκμεταλλεύεται και να βρίσκει τη χρυσή τομή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Σλάβεν Κοπρίβνιτσα, πριν ακολουθήσει ο δανεισμός του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία αγωνίστηκε συνολικά 11 φορές. Από εκεί ακολούθησε το ταξίδι στην Τουρκία, πηγαίνοντας στην Κασίμπασα, με την οποία πραγματοποίησε 6 συμμετοχές.

Η πορεία του εκεί ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο Κροάτης παρέμεινε στην Τουρκία και πήρε μεταγραφή στην Ανκαραγκούτσου η οποία δαπάνησε 350.000 ευρώ. Από τον Αύγουστο του 2020, συνολικά φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου 30 φορές, σκοράροντας μάλιστα και ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ