«Ο Λιβάγια οδηγεί την ΑΕΚ στον τίτλο»

«Ο Λιβάγια οδηγεί την ΑΕΚ στον τίτλο»

Οι Κροάτες αποθεώνουν τον φορ της ΑΕΚ και τα κατορθώματά του στη Superleague με τους κιτρινόμαυρους.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια υποδέχονται στην Κροατία την πορεία του Μάρκο Λιβάγια με την φανέλα της ΑΕΚ, με τους Κροάτες να κάνουν σήμερα «θέμα» τα γκολ του 25χρονου στράικερ, που οδηγούν την Ένωση στον τίτλο.

Η ιστοσελίδα  «gol.dnevnik.hr» αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως «ο Λιβάγια οδηγεί την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος», σημειώνοντας:

«Ο κυρίαρχος Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Στην κορυφή του πρωταθλήματος είναι η ΑΕΚ, ενώ δεύτερος είναι ο ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες έχουν μακρά αναμονή από τους τίτλους, με την ΑΕΚ να έχει καλύτερο παίκτη τον Κροάτη επιθετικό Μάρκο Λιβάγια. Έχει κερδίσει τον τελευταίο της τίτλο το 1994 και την Κυριακή παίζει με τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κρίνει το πρωτάθλημα».

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα το όνομα του Μάρκο Λιβάγια έχει επιστρέψει για τα καλά στο προσκήνιο για τους Κροάτες, μιας και οι εμφανίσεις του 25χρονου φορ με τη φανέλα της ΑΕΚ, τον έχουν φέρει στην πόρτα της εθνικής. Με τον Άντε Κάσιτς να παρακολουθεί… στενά τον επιθετικό της Ένωσης, που πραγματοποιεί στη χώρα μας την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ