ΠΑΟΚ: Αποκάλυψε τη νέα φανέλα για τη σεζόν 2021-22 (pics, vid)

ΠΑΟΚ: Αποκάλυψε τη νέα φανέλα για τη σεζόν 2021-22 (pics, vid)

Στην αποκάλυψη των νέων εμφανίσεων για τη σεζόν 2021-22 προχώρησε ο ΠΑΟΚ με το μότο «Football is everywhere» να συνοδεύει την παρουσίαση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σήμερα (27/07) στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για τη σεζόν 2021-22 με τις μεγάλες ασπρόμαυρες ρίχες να κυριαρχούν στην εντός έδρας φανέλα ενώ οι εκτός έδρας χαρακτηρίζονται από τη μονοχρωμία του μαύρου και του πορτοκαλί χρώματος. «Football is everywhere» είναι το μότο των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου του Βορρά:

«Πριν ο κόσμος επιστρέψει στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στον κόσμο. Μεταφέρει τη δράση, στο λιμάνι, στο Λευκό Πύργο, στην πλατεία Αριστοτέλους. Σε όλη την πόλη. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι παντού. Όπως το μάθαμε παιδιά.

Μια αυτοσχέδια εστία, μια μπάλα και η φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας για να γίνεις εσύ ο πρωταγωνιστής όπου κι αν είσαι. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι παντού.

Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη Macron δημιούργησε τρεις πρωτοποριακές φανέλες για τη σεζόν 2021-22.

Οι λεπτές ρίγες της περσινής σεζόν δίνουν τη θέση τους σε μεγαλύτερες, δημιουργώνοντας μία φανέλα που έρχεται από το μέλλον τιμώντας το παρελθόν. Με ιδιαίτερο γιακά, μαύρα μανίκια και ώμους, επιβλητική όπως πάντα, θα ντύσει την ομάδα στις εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Η δεύτερη εμφάνιση έρχεται με retro διάθεση. Old school, μαύρη στο μεγαλύτερο μέρος της, με μία μεγάλη και δύο μικρότερες οριζόντιες ρίγες στο στήθος κι έναν ιδιαίτερο γιακά με ξεχωριστό γεωμετρικό μοτίβο στην μπροστινή της όψη, θα είναι η πρώτη επιλογή της ομάδας στις εκτός έδρας εμφανίσεις της.

Η τέταρτη εμφάνιση είναι παραδοσιακά πιο τολμηρή. Τη σεζόν 2021-22 η Macron κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να δοκιμάσουν μία επιτυχημένη συνταγή του παρελθόντος προσαρμοσμένη στο σήμερα. Πορτοκαλί. Ένα χρώμα που συνδέεται με την οπαδική κουλτούρα του ΠΑΟΚ κι έχει αποτελέσει και στο παρελθόν μια από τις επιλογές του Δικεφάλου για τρίτο χρώμα. Με κλασσικό γιακά, αλλά και φουτουριστικό μπλε σκούρο μοτίβο στα μανίκια και τους ώμους».


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ