Παναθηναϊκός : Επιστροφή Μολίνς!

Παναθηναϊκός : Επιστροφή Μολίνς!

Ο Σουηδός επιθετικός λόγω των απουσιών βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Γκιγέρμο Μολίνς να προπονείται κανονικά τις τελευταίες τρεις μέρες με την ομάδα. Ο Σουηδός επιθετικός σαφώς είναι πολύ πίσω, αφού απέχει από τη δράση δύο μήνες, αλλά οι πολλές απουσίες ανάγκασαν τον 50χρονο τεχνικό να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, που αποτελείται από 19 παίκτες, του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να τον ρίξει στη μάχη στο τελευταίο μισάωρο κι ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. α τελευταία λεπτά.

Θυμίζουμε ότι απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Κάτσε, Βλαχοδήμος, Οικονόμου, ο τραυματίας Αλτμαν και φυσικά και οι Λουτσιάνο, Μυστακίδης που δεν είναι ακόμα έτοιμοι κι ενδεχομένως να βρίσκονται στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στη διάθεση του Ουζουνίδη θα είναι και ο Κουρμπέλης, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά χθες κι αναμένεται να παίξει μάλλον στα μετόπισθεν με παρτενέρ τον Αυλωνίτη. Στο τέρμα θα είναι ο Διούδης, δεξιά στην αμυντική γραμμή ο Γιόχανσον και αριστερά ο Ινσούα. Στα χαφ θα παίξουν οι Λουντ, Τζανδάρης, ο Κουλιμπαλί δεξιά, ο Χατζηγιοβάνης αριστερά και ο Μουνιέ πίσω από τον Δώνη.

Σε περίπτωση που ο Ουζουνίδης αποφασίσει να πάει στα χαφ τον Κουρμπέλη, τότε θα παίξει στα μετόπισθεν ο Κολοβέτσιος και θα μείνει εκτός ο Χατζηγιοβάνης με τον Μουνιέ να πηγαίνει αριστερά και τον Λουντ πίσω από τον Δώνη. Στην αποστολή είναι ακόμα οι Κότσαρης, Πίσπας, Ευαγγέλου, Στάικος, Μπουζούκης, Κουντουριώτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ