Υπάλληλος του Σαββίδη ο σεκιουριτάς

Υπάλληλος του Σαββίδη ο σεκιουριτάς

Η αξιοπιστία της μαρτυρίας που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ, χάνει το μεγαλύτερο βάρος της από το γεγονός ότι πρόκειται για υπάλληλο εταιρείας συμφερόντων Σαββίδη!

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στον αγώνα που δεν ξεκίνησε ποτέ απέναντι στον Ολυμπιακό, ένας από τους δικηγόρους που παρέταξε ο Δικέφαλος του Βορρά εξαπέλυσε μια προκλητική κατηγορία και επιχειρώντας να τη στοιχειοθετήσει σημείωσε:

«Ο κύριος Καλπακίδης, υπάλληλος της εταιρίας security, λέει ότι ότι είδε τον κύριο Γκαρθία να πιάνει το πρόσωπο του και να πέφτει κάτω. Στην κατάθεση του λέει ότι είδε τον Θέο να πατάει το χείλος του Όσκαρ Γκαρθία και τον κύριο Καραπαπά να του λέει «Όχι εδώ, πάρτον κάτω, όχι εδώ». Η κοινή λογική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία μεθοδευμένη προσπάθεια να προκύψει τραυματισμός, να μην γίνει ο αγώνας».

Αυτό που επιμελώς δεν παρουσίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρεία security που έχει αναλάβει εργολαβικά τη φύλαξη της Τούμπας είναι η εταιρεία TrusΤ, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη!

Μάλιστα, όπως προκύπτει και από τα επίσημα έγγραφα μέχρι και πριν από μερικές ημέρες, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της συγκεκριμένης εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, ήταν και ο αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Προφανώς η αξιοπιστία της μαρτυρίας που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ, χάνει το μεγαλύτερο βάρος της από το συγκεκριμένο γεγονός, ότι πρόκειται δηλαδή για έναν υπάλληλο εταιρείας συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ