Παναθηναϊκός: Επιτέλους ο Γιοβάνοβιτς είδε αυτό που θέλει (vids)

Παναθηναϊκός: Επιτέλους ο Γιοβάνοβιτς είδε αυτό που θέλει (vids)

Ο Σέρβος προπονητής μοίρασε μπράβο στους παίκτες του γιατί έκαναν ότι ζητάει και είδαν το αποτέλεσμα!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει ότι τον περιμένει πολλή δουλειά για να δημιουργήσει το σύνολο που θέλει. Ίσως περισσότερη απ’ ότι είχε φανταστεί όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Μέχρι τώρα στην προετοιμασία, ο Σέρβος σπάνια εκθειάζει το αποτέλεσμα μιας άσκησης, αφού συνήθως προβαίνει σε παρατηρήσεις.

Όμως, στο δίτερμα της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης, ο Γιοβάνοβιτς έλαβε μία στιγμή μεγάλης ικανοποίησης. Γιατί το δεύτερο από τα δύο γκολ που σημειώθηκαν στο δίτερμα, επιτεύχθηκε με τον τρόπο που διδάσκει τους παίκτες του ο 59χρονος τεχνικός!

Μετά από πάρα πολλές πάσες, η μπάλα έφτασε στην αδύναμη πλευρά της άμυνας στον Χατζηθεοδωρίδη ο οποίος είχε προωθηθεί, με σέντρα βρήκε τον Καρλίτος στη μικρή περιοχή και αυτός τελείωσε τη φάση με σουτ στην κίνηση!

«Μπράβο! Αυτό είναι! Είδατε τι γίνεται όταν κάνουμε αυτά που λέμε» αναφώνησε ενθουσιασμένος ο Γιοβάνοβιτς. Βέβαια, νωρίτερα είχε εξοργιστεί με τον παίκτη ο οποίος μοίρασε την ασίστ. Γιατί θεώρησε ότι η ενέργεια του ήταν επιπόλαιη και κόστισε στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Σανκαρέ έκλεψε τη μπάλα από τον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος όμως αντί να κυνηγήσει τη φάση, έμεινε στο έδαφος ζητώντας φάουλ. Η αντεπίθεση εκδηλώθηκε, ο Αϊτόρ μπήκε στην περιοχή και ο Χατζηθεοδωρίδης έπεσε άτσαλα πάνω του με εκνευρισμό, υποπίπτοντας σε πέναλτι.

Ο Γιοβάνοβιτς διέκοψε την άσκηση και αρκετά ενοχλημένος φώναξε στον Χατζηθεοδωρίδη: «Τι είναι αυτό που κάνεις; Επειδή δεν έδωσε φάουλ γυρίζεις νευριασμένος και κάνεις κακό στην ομάδα με αυτό το πέναλτι;». Για την ιστορία, ο Μακέντα εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Το δίτερμα παίχτηκε στα 2/3 του γηπέδου και οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής:

Πορτοκαλί: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Ρόμπι, Κώτσιρας, Μαουρίσιο, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Καρλίτος.

Πράσινοι: Χριστογεώργος, Σάντσες, Σερπέζης, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Μακέντα

Πριν το δίτερμα, οι παίκτες έκαναν άσκηση για την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά το τέμπο δεν ικανοποίησε τον Γιοβάνοβιτς. Και ο Σέρβος ζήτησε να ανεβάσουν ρυθμό, προτρέποντας τους να τρέχουν με ένταση και να μην πηγαίνουν χαλαρά στη μπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ