Παναθηναϊκός: Η ηρεμία του Γιοβάνοβιτς και οι μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Η ηρεμία του Γιοβάνοβιτς και οι μεταγραφές

Ο Σέρβος προπονητής δεν ανησυχεί περισσότερο από όσο πρέπει μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο φιλικό από την Άλκμααρ.

Καμία σεζόν δεν κρίθηκε από ένα φιλικό, ένα μήνα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Το ημερολόγιο δείχνει 26 Ιουλίου και ο Παναθηναϊκός θα παίξει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του το Σαββατοκύριακο 21-22 Αυγούστου, ανάλογα με την κλήρωση που θα προκύψει σήμερα στη Superleague.

Για αυτό και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πανικοβλήθηκε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλκμααρ με 3-0. Αντίθετα, ο Σέρβος ήταν ήρεμος και ως ένα βαθμό, ανέμενε αυτά που είδε. Άλλωστε, το επισήμανε και στις δηλώσεις του, αφού έχει πλήρη επίγνωση του μικρού βαθμού ετοιμότητας της ομάδας του και της διαφοράς ποιότητας με τη δευτεραθλήτρια Ολλανδίας.

Αυτό το μήνυμα πέρασε ο Γιοβάνοβιτς και στον οργανισμό του Τριφυλλιού μετά την αναμέτρηση. Πως δεν χρειάζεται πανικός και ότι με τις κατάλληλες κινήσεις, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει το πρόσωπο που του αρμόζει.

Από την άλλη, ο Γιοβάνοβιτς αντιλαμβάνεται πως πρέπει να επισπεύσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο 59χρονος τεχνικός έχει επιφορτιστεί επ’ ώμου την αναζήτηση των παικτών που ταιριάζουν στο πλάνο του, αλλά μέχρι τώρα δύσκολα δίνει το «ΟΚ» για να προχωρήσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με έναν ποδοσφαιριστή.

Ο Γιοβάνοβιτς επιθυμεί να είναι σιγουρέψει όσο είναι εφικτό, την επιλογή του, αλλά το τσεκάρισμα του απαιτεί χρόνο. Ο οποίος πλέον λιγοστεύει, αφού δεν αρκεί να αποκτηθούν παίκτες, αλλά πρέπει να προσαρμοστούν στην ομάδα και να παίξουν.

Ωστόσο, ο Γιοβάνοβιτς καθησυχάζει και τους «πράσινους» για τις μεταγραφές, επισημαίνοντας πως το ζητούμενο είναι να τοποθετηθούν στη μηχανή τα γρανάζια που ταιριάζουν και όχι κάποια που δεν θα δουλέψουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ