Νέα ήττα για τον ΟΦΗ, 2-0 με την Άλκμααρ

Νέα ήττα για τον ΟΦΗ, 2-0 με την Άλκμααρ

Ούτε στο 5ο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη ο ΟΦΗ, καθώς η κρητική ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Άλκμααρ.

Προβληματικός εμφανίστηκε σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι ο ΟΦΗ, καθώς ούτε στο 5ο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη.

Αυτή τη φορά, η κρητική ομάδα ηττήθηκε από την ισχυρή Άλκμααρ, με τους Ολλανδούς να παίρνουν τη νίκη, επικρατώντας εύκολα με 2-0.  Αυτή ήταν η τρίτη ήττα του ΟΦΗ στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει στην Ολλανδία, καθώς μέχρι και πριν τη σημερινή αναμέτρηση είχε δύο ήττες από τις Φίτεσε (2-1) και Βέστερλο (1-0) και δύο ισοπαλίες με τις Άντερλεχτ (1-1) και Φορτούνα Σιτάρντ (1-1).

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έμεινε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, κυνηγώντας τους Ολλανδούς από το 8ο λεπτό, όταν ο Γκούντμουντσον εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της κρητικής ομάδας, γράφοντας το 1-0 για την Άλκμααρ.

Το τελικό 2-0, διαμορφώθηκε στο 58ο λεπτό, όταν ο Ράιντερς εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος της άμυνας του ΟΦΗ, γράφοντας έτσι από κοντά και το τελικό 2-0…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ