Νέο μπαμ ο Άρης: Κόλπο με τον Λούμορ (vid)

Νέο μπαμ ο Άρης: Κόλπο με τον Λούμορ (vid)

Οι Θεσσαλονικείς φέρνουν στην Ελλάδα τον 24χρονο Γκανέζο αριστερό μπακ.

Σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή προχωράει ο Αρης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φέρνει στην Ελλάδα τον Γκανέζο αριστερό μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λούμορ. Ο Αφρικανός είναι 24 ετών (15/8/1996), έχει ύψος 1.75 μ. και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκάνας, έχοντας πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ο Λούμορ παίζει κυρίως ως αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως αριστερό χαφ. Πέρσι, δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής στην πορτογαλική ομάδα, ενώ τη σεζόν 2019-2020 είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Μαγιόρκα.

Με τα χρώματα του ισπανικού συλλόγου είχε 24 συμμετοχές, με 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Μόναχο 1860 (19 συμ., 2 γκολ) και Γκιοζτέπε (9 συμ,), ενώ τα τέσσερα χρόνια που παρέμεινε στην Σπορτινγκ πραγματοποίησε μόλις 9 συμμετοχές.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 148 παιχνίδια, έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Αρη θα είναι για 2+1 χρόνια.  Ο 24χρονος αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να τεθεί στη διάθεση του Ακη Μάντζιου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ