ΑΕΚ: Βάζουν μπροστά για εξέδρες και πυλώνες στην «Αγια-Σοφιά»

ΑΕΚ: Βάζουν μπροστά για εξέδρες και πυλώνες στην «Αγια-Σοφιά»

Προχωρά η προκατασκευή των κομματιών του γηπέδου της ΑΕΚ που θα προστεθούν στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr.

Το πλάνο για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ περιλαμβάνει και αρκετές εργασίες εκτός της Νέας Φιλαδέλφειας. Καθώς τμήματα του έργου όπως οι εξέδρες, οι πυλώνες και το στέγαστρο αναμένεται να προκατασκευαστούν. Κάτι που συμβαίνει στις κατασκευές των περισσότερων σύγχρονων γηπέδων, με την ΑΕΚ να ακολουθεί ένα αντίστοιχο πρότυπο και για την «Αγια-Σοφιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ήδη στην Ένωση έχουν ξεκινήσει την διαδικασία προετοιμασίας των παραπάνω «κομματιών» του έργου, προχωρώντας από το ξεκίνημα του μήνα τις επαφές με τις εταιρίες που ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα. Έτσι ώστε οι κερκίδες της «Αγια-Σοφιάς» αλλά και οι τέσσερις πυλώνες που θα στηρίζουν το στέγαστρο του γηπέδου να ξεκινήσουν άμεσα να κατασκευάζονται. Με στόχο το συντομότερο να είναι έτοιμα προς παράδοση στο εργοτάξιο.

Οι εν λόγω κατασκευές θα γίνουν εκτός του οικοπέδου της ΑΕΚ και θα προστεθούν σε αυτό όταν το έργο έχει προχωρήσει στο σημείο που πρέπει. Με αυτό το ζήτημα να το «τρέχουν» οι εταιρίες «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ Α.Ε.» και «ΒΑΓΕΝΑΣ», που έχουν αναλάβει και την υλοποίηση του πρότζεκτ «Αγια-Σοφιά». Πάντα σε συνεργασία με την Dimand αλλά και την τεχνική ομάδα της Ένωσης.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, μέχρι το φθινόπωρο τα παραπάνω τμήματα του έργου αναμένεται να έχουν ενταχθεί στο οικόπεδο της ΑΕΚ. Με το όλο έργο να μπαίνει από εκείνο το σημείο και μετά για τα καλά στην τελική του ευθεία και την Ένωση να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στη φυσική της έδρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ