ΑΕΚ : Άνοιξαν τα γερά πορτοφόλια για την «Αγια-Σοφιά»

ΑΕΚ : Άνοιξαν τα γερά πορτοφόλια για την «Αγια-Σοφιά»

Μελισσανίδης, Χατζηϊωάννου και Παππάς κατέβαλαν τις προηγούμενες μέρες το πρώτο μεγάλο ποσό για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Οι εργασίες κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, αφού ήδη η διαδικασία της θεμελίωσης έχει ξεκινήσει για τα καλά. Με τον στόχο να είναι εντός της άνοιξης να ολοκληρωθεί, ώστε πλέον να μπούμε στο ουσιαστικό στάδιο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, που σιγά-σιγά θα αποκτά μορφή.

Στα αυτά τα πλαίσια και προκειμένου να καλυφθεί το συγκεκριμένο στάδιο των εργασιών, η «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε. έχει προκηρύξει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. Με το εν λόγω ποσό να καλύπτεται κατά βάση από την οικογένεια Μελισσανίδη αλλά και άλλους επιφανείς Ενωσίτες που έχουν αποφασίσει να συνδράμουν στο έργο. Όπως ο Πόλυς Χατζηϊωάννου και ο Πέτρος Παππάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από to10.gr, η αρχή για τα παραπάνω έγινε τις προηγούμενες μέρες! Αφού οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Πόλυς Χατζηϊωάννου, Πέτρος Παππάς, αλλά και κάποια ακόμα… δυνατά πορτοφόλια, κατέθεσαν το πρώτο μέρος των χρημάτων που τους αναλογούν, μετέχοντας στην ΑΜΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη!

Καλύπτοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό μέρος του συνολικού ποσού που απαιτείται για την διαδικασία των εργασιών που βρίσκεται σε εξέλιξη και κάνοντας την αρχή και μάλιστα δυναμικά, όσον αφορά στην οικονομική στήριξη του εγχειρήματος. Η οποία θα προέρχεται και από άλλες πλευρές, μιας και το πλάνο περιλαμβάνει χρήματα που θα προκύψουν μέσω εμπορικών συμφωνιών, την συμμετοχή του κόσμου αλλά και της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μέσα στο επόμενο διάστημα οι παραπάνω επιχειρηματίες αναμένεται να καταβάλουν και το υπόλοιπο μέρος του ποσού που προτίθενται να καλύψουν (περίπου αντίστοιχου ύψους), το οποίο φτάνει κοντά στα 19 εκατομμύρια ευρώ. Με το 1 εκατομμύριο ευρώ που απομένει να έρχεται από έναν ένθερμο υποστηρικτή της Ένωσης που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ τα πάντα γύρω από το πρότζεκτ του γηπέδου έχουν πάρει για τα καλά τον δρόμο τους. Με την ΑΕΚ να προχωρά χωρίς φρένο προς την υλοποίηση του μεγάλου στόχου, ξεκινώντας πλέον για τα καλά την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ