Παναθηναϊκός: Φουλάρει για αριστερό εξτρέμ ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για αριστερό εξτρέμ ο Γιοβάνοβιτς

O Σέρβος προπονητής έχει ήδη αρχίσει να «κοσκινίζει» τις λίστες για τα άκρα της επίθεσης.

Με την απόκτηση του Ζβονιμίρ Σάρλια, κλείνει ο κύκλος της ενίσχυσης των μετόπισθεν του Παναθηναϊκού. Έχουν προηγηθεί οι μεταγραφές των Γιάννη Κώτσιρα για το δεξιό άκρο της άμυνας και του Ρούμπεν Πέρεθ για το «εξάρι».

Τουλάχιστον για την ώρα, ο Γιοβάνοβιτς είναι καλυμμένος με τις λύσεις που έχει και παραμένει σε εκκρεμότητα η προσθήκη ενός τερματοφύλακα. Για την οποία ο Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει σε μεταγενέστερο χρόνο, ανάλογα και με το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεση του.

Η προτεραιότητα του Σέρβου προπονητή είναι η ενίσχυση της επίθεσης και κυρίως, ο εντοπισμός του αριστερού εξτρέμ ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Σε αυτόν έχει ρίξει το βάρος του και ήδη, εξετάζει παίκτες που έχει ξεχωρίσει με τους συνεργάτες του από το πρώτο φιλτράρισμα.

Εξυπακούεται πως ο Σέρβος δεν ξεχνάει τον επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά εκεί περιμένει μήπως προκύψει παραχώρηση κάποιους από τους υπάρχοντες στράικερ του ρόστερ. Επίσης, ανοιχτές παραμένουν οι υποθέσεις ενός κεντρικού χαφ με δημιουργικές ικανότητες και ενός ακόμα εξτρέμ.

Η πρώτη προσθήκη σχετίζεται με όσα θα δει ο Γιοβάνοβιτς από τους Βιγιαφάνιες, Μπουζούκη και Σανκαρέ, ενώ η δεύτερη κίνηση έχει να κάνει με την πιθανή αποχώρηση ενός εκ των Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ και Σαβιέρ. Αλλά αυτές τις αποφάσεις θα τις λάβει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ