«Ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει με τους μάνατζερ του Βαλβέρδε»

«Ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει με τους μάνατζερ του Βαλβέρδε»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Βασίλης Βασιλάκος αποκάλυψε σε δηλώσεις του τις συζητήσεις που είχαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά με τους μάνατζερ με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης δηλώνοντας πως ο κυπελλούχος Ελλάδος όχι μόνο είχε προσεγγίσει τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά μάλιστα φαίνεται να είχε έρθει σε συμφωνία με τους μάναζτερ του Ισπανού τεχνικού.

Ο 60χρονος άλλοτε μέσος των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ολυμπιακός Βόλου μίλησε μεταξύ άλλων και για τον νεαρό επιθετικό του Δικεφάλου Χρήστο Τζόλη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis

Για τον Τζόλη:

«Ο Τζόλης δεν έχει δώσει τα πάντα στον ΠΑΟΚ. Δεν τα έχει δείξει. Πρέπει να του δοθεί ευκαιρία αυτή τη χρονιά και να δείξει ότι πρέπει. Χωρίς να δείξεις, πού να πας. Να φύγει χωρίς να προσφέρει, πού να πάει; Τι θα καταφέρει;

Βλέπω ότι δεν είναι ο παίκτης που πιστεύουμε σε αυτόν. Πιστεύει στους έμπειρους παίκτες και σε αυτούς που θα πάρουν το αποτέλεσμα όχι στο θέαμα. Βλέπετε να παίρνουν ευκαιρίες οι νέοι; Ερχόμενος εδώ, ήρθε για να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχει κάνει πράγματα για την ομάδα αλλά θέλουμε και συνέχεια. Πρέπει να δοθεί χρόνος στον Τζόλη και στα άλλα νέα παιδιά.

Η ομάδα ξεκινά μια νέα περίοδο. Ο προπονητής ξαναγύρισε. Ας κοιτάξει, όμως, και το μέλλον του ΠΑΟΚ, όχι μόνο το δικό του. Ας κοιτάξει και τους μικρούς και να τους δώσει ευκαιρία».

Για τον Βαλβέρδε:

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει με τους ατζέντηδες του. Ήταν 10 φορές καλύτερη επιλογή από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό. Θα άλλαζε την εικόνα και το πρεστίζ της ομάδας. Θα μπορούσε να έρθει αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν άλλοι στον ΠΑΟΚ. Ρωτήστε την ΠΑΕ αν είχε μιλήσει με τον Βαλβέρδε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ