«Πρόταση της ΑΕΚ για Γκαγιέντι»

«Πρόταση της ΑΕΚ για Γκαγιέντι»

Σύμφωνα με τους Ιρανούς, η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για τον Μεχντί Γκαγιέντι - Στο κόλπο για την απόκτηση του και οι Φούλαμ, Αϊντχόφεν

Όλα τα βλέμματα στην ΑΕΚ είναι στραμμένα, και όχι άδικα, στα προκριματικά του European Conference League και τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στη Βελέζ Μόσταρ, τη ρεβάνς του 2-1 της Βοσνίας, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Ωστόσο, στην Ένωση προχωρούν παράλληλα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μεχντί Γκαγιέντι, για την θέση του εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Εστεγκλάλ και θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της για την απόκτηση του Ιρανού εξτρέμ. Σύμφωνα, με τους Ιρανούς τόσο η Άϊντχόφεν, όσο και η Φούλαμ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Μάλιστα, ο Ιρανός δημοσιογράφος ο Φαρχάντ Ρεΐσι, αναφέρει ότι ο 22άχρονος άσος έχει πρόταση και από τρεις ομάδες.« Ο Γκαγιέντι ενδιαφέρεται να μετακομίσει στην Ευρώπη και έχει προτάσεις από ΑΕΚ, Αϊντχόφεν και Φούλαμ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Γκαγιέντι συνολικά σε 108 ματς με την Εστεγκλάλ έχει 27 γκολ και 21 ασίστ, ενώ ακόμη έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική του Ιράν όπου δύο συμμετοχές και ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ