Έξαλλος με Φάμπρι ο Ματέο: «Δεν με άφησε να βοηθήσω την ομάδα»

Έξαλλος με Φάμπρι ο Ματέο: «Δεν με άφησε να βοηθήσω την ομάδα»

Ο Ματέο Γκαρσία αποβλήθηκε από τον Φάμπρι στο ματς με την Αστάνα και μετά το τέλος του παιχνιδιού ξέσπασε στα αποδυτήρια θεωρώντας άδικη την κόκκινη κάρτα.

Ο Άρης αποκλείστηκε από την Αστάνα στο 120′ της παράτασης στο Κλεάνθης Βικελίδης και ολοκλήρωσε πρόωρα το ευρωπαϊκό του ταξίδι τη φετινή σεζόν. Οι κίτρινοι παρότι είχαν τον έλεγχο του ματς, δεν κατάφεραν να προκριθούν, ενώ έχουν φυσιολογικά έντονα παράπονα από τη διαιτησία, τόσο λόγω της κόκκινης στον Ματέο Γκαρσία, αλλά και για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μπερτόλιο.

Ο Αργεντινός εξτρέμ μάλιστα στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης, μετά τον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Αστάνα ήταν σκασμένος για την αποβολή του, θεωρώντας πως ήταν υπερβολική, ενώ τόνισε ότι ο διαιτητής Φάμπρι έκανε μεγάλο λάθος.

Ο 24χρονος άσσος ήταν έξαλλος με τον Φάμπρι, τόσο την ώρα της αποβολής όσο και στα αποδυτήρια. «Ακούμπησα πρώτα τη μπάλα και μετά βρήκαν τον αντίπαλο. Δεν γινόταν να μην έρθουμε σε επαφή αφού και οι δύο κάναμε προσπάθεια προς τη μπάλα. Δεν ήταν αποβολή, δεν με άφησε να βοηθήσω την ομάδα», έλεγε ο παίκτης μέσα στα αποδυτήρια, μη μπορώντας να πιστέψει την αποβολή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ