Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και ποιος φταίει τώρα που έλειπε ο Μάνταλος;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θύρα 13 για ΠΑΕ: «Μεταγραφές και λύσεις, αλλιώς θα δώσουμε λύση εμείς»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξαπέλυσαν επίθεση στη διοίκηση και ζήτησαν να γίνουν άμεσα μεταγραφές.

Θύρα 13 για ΠΑΕ: «Μεταγραφές και λύσεις, αλλιώς θα δώσουμε λύση εμείς» | to10.gr

Σκληρή ανακοίνωση κατά της διοίκησης εξέδωσε η Θύρα 13, με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ζητούν να γίνουν άμεσα μεταγραφές. «Πάρτε παίχτες, διώξτε τους τοξικούς, μιλήστε στον κόσμο για να μας βρει η χρονιά νικητές  και να δούμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει το απαιτούμε», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Με την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς αποφασίσαμε, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου, να δώσουμε, ακόμα μια φορά, πίστωση χρόνου. Προυπόθεση ήταν να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις. Μεταγραφές, επικοινωνία με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, απομάκρυνση τοξικών προσώπων από την Διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα. Δεν έχει γίνει τίποτα παρά μόνο η πρόσληψη σοβαρού προπονητή.Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και ο χρόνος που σας δώσαμε τελειώνει

Τόσα χρόνια οι ντροπιαστικές ηττες, οι επακόλουθοι αποκλεισμοί καθως και οι ερασιτεχνικοί σας χειρισμοί έχουν μικρυνει επικίνδυνα  την ομάδα και απομάκρυναν τον κόσμο.

Δεν χωράει ο νους κανενός σκεπτόμενου φιλάθλου για ποιον λόγο δεν γίνονται πασιφανείς κινήσεις για την βελτίωση της θέσης της ομάδας ενώ υπάρχει εμμονή στην επανάληψη των ίδιων λαθών κάθε χρόνο. Είναι τόσο ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει που είναι λογικώς επακόλουθο να εξυφαίνονται θεωρίες συνωμοσίας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι δυνατόν να αδυνατούμε να πάμε από το Α στο Β έχοντας αποτύχει αδιαλείπτως για μια δεκαετία.

Πρεπει να σεβαστείτε ότι μειναμε δίπλα στην ομάδα, την στηρίξαμε και  δεν δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα για να μην καταστραφεί ο σύλλογος  παρά τον ιστορικά πρωτοφανή διασυρμό.

Είναι ξεκάθαρο οτι με την  συνταγή που ακολουθείτε δεν βγάζουμε χειμώνα και εσείς κάθεστε με σταυρωμενα χέρια.

Πάρτε παίχτες, διώξτε τους τοξικούς, μιλήστε στον κόσμο για να μας βρει η χρονιά νικητές  και να δούμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ εκεί που του αξίζει το απαιτούμε

Δώστε επιτέλους λύση γιατί δεν θα διστάσουμε να την δώσουμε εμείς

Θύρα 13 – 1966»

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από