Παναιτωλικός : Τρεις απουσίες για Δέλλα ενόψει Ξάνθης

Παναιτωλικός : Τρεις απουσίες για Δέλλα ενόψει Ξάνθης

Χωρίς τους Φράνκο Μάζουρεκ, Μίγκελ Ροντρίγκες και Γιώργο Μύγα θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις είναι οι απουσίες στον Παναιτωλικό, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

O Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φράνκο Μάζουρεκ, Μίγκελ Ροντρίγκες και Γιώργο Μύγα με τους δύο πρώτους να μένουν στο Αγρίνιο, προκειμένου να συνεχίσουν το ατομικό τους πρόγραμμα και τη θεραπεία τους, αφού δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Παρέα θα τους κάνει και ο Μύγας, ο οποίος είναι τιμωρημένος και στο παιχνίδι με τους ακρίτες θα εκτίσει την ποινή του. Κατά τα άλλα ο Δέλλας δεν έχει άλλο πρόβλημα με την αποστολή του Παναιτωλικού να απαρτίζεται από τους:

Κυριακίδη, Κουσιάδη, Άργκους, Βασιλούδη, Μπεχαράνο, Γιαννιώτη, Ντίας, Μιχάι, Κλέσιο, Μαρινάκη, Μοράρ, Ιταμπέλ, Πάουλο, Ουίλιαν, Τσοκάνη, Ρόσα, Χαντάκια, Βακράκο, Ρότσα, Μπράβο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ