ΠΑΟΚ – Τελειώνει με Τζιοβίνκο, περιμένει για Μπορίλ

ΠΑΟΚ – Τελειώνει με Τζιοβίνκο, περιμένει για Μπορίλ

Μία ανάσα από το να ολοκληρώσει οριστικά τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που περιμένει την απάντηση της Σλάβια Πράγας για τον Γιαν Μπορίλ.

Εντατικά συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ, καθώς στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά «τρέχουν» για να καλύψουν όσο πιο σύντομα γίνεται τις τρύπες που έχουν απομείνει στο ρόστερ.

Σύμφωνα με τη Sport Day, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο της μεταγραφής του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ιταλός επιθετικός αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ελληνική ομάδα.

Ανοιχτό παραμένει ωστόσο και το θέμα του αριστερού μπακ, το οποίο στον ΠΑΟΚ θέλουν να το καλύψουν με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή της Σλάβια Πράγας, Γιαν Μπορίλ. Όπως διαβάσατε στο «10», ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στους Τσέχους για τον 30χρονο μπακ και πλέον περιμένει την απάντηση του συλλόγου από την Πράγα, ώστε να κινηθεί και ανάλογα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ