Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Παναθηναϊκός

Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη για ενίσχυση σε αρκετές θέσεις, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ψάχνει για τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές.

O Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται στην Ολλανδία για προετοιμασία και η ενίσχυση του να μην είναι προς το παρόν η ενδεδειγμένη, ωστόσο με την επιστροφή από την Ολλανδία αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις στο τριφύλλι.

Οι «πράσινοι» θα μεταβούν οδικώς στο Ντίσελντορφ σήμερα προκειμένου να αποχωρήσουν από την Ολλανδία και από εκεί θα ταξιδέψει με προορισμό την Ελλάδα, όπου αναμένεται να φτάσουν το μεσημέρι (περίπου στις 4).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δώσει ρεπό για το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας και αύριο, με την προετοιμασία να συνεχίζεται από το απόγευμα της Τρίτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Σέρβος τεχνικός όμως έχει αρκετά ανοιχτά ζητήματα, καθώς η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και σε άλλες θέσεις του ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην αγορά για πέντε παίκτες περίπου. Θέλει έναν «οχταροδεκάρι», ένα (ίσως και δύο) εξτρέμ, έναν σέντερ φορ και ενδεχομένως έναν τερματοφύλακα που θα προσφέρει ανταγωνισμό στον Σωκράτη Διούδη. Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ και ως στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ