Ο Σέρχιο Εσκουδέρο σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό – Ο ρόλος του Βατσλίκ

Ο Σέρχιο Εσκουδέρο σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό – Ο ρόλος του Βατσλίκ

Ο Ολυμπιακός έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για την περίπτωση του Σέρχιο Εσκουδέρο και με τη βοήθεια του Τόμας Βατσλίκ και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει αριστερό μπακ σύντομα. Και θα αποκτήσει αριστερό μπακ πρωταγωνιστή. Παίκτη που θα έρθει στην Ελλάδα για να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Όχι συμπλήρωμα του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά παίκτη που με την ποιότητα, την προσωπικότητα και την παρουσία του θα ανεβάσει επίπεδο και τον 23χρονο Μολδαβό. Και γιατί όχι, να αποτελέσει και έμπνευση για την περαιτέρω εξέλιξή του.

Μία τέτοια περίπτωση θεωρείται και ο Σέρχιο Εσκουδέρο. Ένα όνομα που αποκάλυψε to10.gr και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε περίπτωση θέση στη λίστα των Ερυθρόλευκων. Σε θέση που μπορεί να οδηγήσει και σε εξελίξεις το αμέσως προσεχές διάστημα. Εξάλλου, πρόκειται για ποδοσφαιριστή ελεύθερο, με εξαιρετικό όνομα και καριέρα, σε καλή ηλικία (31 ετών), που ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σημαντικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες ενός πιθανού deal με τον Εσκουδέρο. Εχουν μάθει όσα χρειάζονται από τους εκπροσώπους του και από δικές τους πηγές. Και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο πρώην αρχηγός της Σεβίλλης, κάτοχος δύο τροπαίων Europa League, αποτελεί μία λύση από το πάνω ράφι, που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη θέση. Αλλά και τον Ρέαμπτσιουκ.

Ο Ολυμπιακός έχει κι άλλους ποδοσφαιριστές τη λίστα του για αριστερά. Αλλά αυτή τη στιγμή ο Εσκουδέρο φαίνεται ότι έχει πάρει κεφάλι. Και βρίσκεται στην κουβέντα για τον παίκτη που θα επιλεγεί, εν τέλει από τους Πειραιώτες. Με το πακέτο «εμπειρία, ικανότητες και… ελευθερία» να είναι πολύ δελεαστικό.

Την τελική απόφαση για τον παίκτη που θα αποκτηθεί θα την πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει στο δυναμικό του ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά τον Εσκουδέρο. Και άρα μπορεί να δώσει πληροφορίες, τόσο στον προπονητή όσο και στους Ερυθρόλευκους. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τόμας Βατσλίκ. Ο οποίος φέρεται να έχει ήδη ερωτηθεί. Και οι απαντήσεις που έδωσε για των επί 3ετία συμπαίκτη του, λέγεται ότι ήταν πάρα πολύ θετικές.

Πλέον, απομένει να φανεί πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός. Και πότε θα γίνουν οι συζητήσεις που πρέπει, για να φανεί εάν μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής. Αν και από την πλευρά του Εσκουδέρο, προκύπτει ξεκάθαρα θετική διάθεση για τους Πειραιώτες. Και αυτή του η θέση έχει ήδη κοινοποιηθεί στους πρωταθλητές Ελλάδος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ